|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
Selamlar
İçi sıvı dolu olan göstergeler ile içi boş olan göstergeler arasında ne fark war? yada neden içine sıvı dolduruluyor bilen warmı? teşekkürler örnek olarak: sıvı dolu-- JEGS 41008 Liquid Filled Vacuum Gauge | eBay içi boş-- Autometer Ultra Lite 60 PSI Turbo Boost Gauge 4305 | eBay |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yakıt basınc göstergelerinin içindeki sıvıyı ben hattan geçen yakıt sanıyordum ama bu vacuum göstergesi vardır bi hikmeti merat ettim bende
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Liquid filled olması titreşimi, dalgalanmayı önler. Kışın donmayı önler. Çalışırken aşınmasını önler vs;
http://www.lenzinc.com/filedownload....801602f5b1.pdf __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
çok teşekkür ederim yolladığınız pdf de hangi sıvıdan koyulması gerektiğinide yazmış şimdi şöyle bir soru geldi aklıma içi sıvı dolu olanlarda ibrenin yavaş ilerlemesi gibi bir sıkıntı olabilirmi
aşşağıdaki videoda mekanik ve elektronik göstergeler arasındaki hız farkı bariz belli oluyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Sıvı dolu gösterge dalgalanmayı sönümlediği için bir miktar yavaş hareket eder. Ama bu içindeki sıvı ile de alakalıdır.
Amaca yönelik sıvı kullanılabilir. Örneğin düşük viskoziteli bir sıvı ile gösterge çok yavaşlamaz. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
o.b.k çok saol dünde yağlarla ilgili sorumu cewaplamıştın
|
|