|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
bu hafta lcd tv almayı dusunuyorum netten fiyatlara baktım birkaç tane begendıgımde oldu. almadan once tech ailesinede danısmakta fayda var diye dusunerek mediamark,teknosa vb gibi yerlerde çalışan bana inidirim yapabilecek arkadaslar varsa cok makbule gecer
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Ben eve 31.12.2010 (yıl başı gecesi) 1.000 TL ye kipadan 42' (102 ekran) intum marka LCD aldım. Gayet mennun um. şimdi fiyatı taksit imaknıyla 900 TL TAVSİYE EDERİM :d
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Bahçelievler'de yarın açılacak olan Mediamarkt da bayağı indirimli lcd tv ler var
![]() ![]() ![]() HB'da da var tabi bişiler ![]() http://www.hepsiburada.com/Liste/Cus....aspx?eid=1438 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Bütçe nedir? Beklentiler nelerdir? Özel kriterler var mı? 3d gibi vs...
__________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Philips 42PFL3606H FULL HD LCD TV ( Philips Türkiye Garantili ) (AYNI GÜN KARGO) - 1,016.95 TL + KDV
LG 42LK450 LCD TV Fiyat En Ucuz Uygun Televizyon Modelleri ndirimli Taksitli Kampanyalar Fiyatlar Servis ben bu iki urunu begendım butcem ve aradıgım urunler bu yonde __________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
100 Hz olsun
Samsung olsun olmadı LG de olabilir Karanlık ortamda hepsi güzel görünür ki avm lerde satılan lcd tv ler hep karanlıkta satılır. Aydınlıktaki görüntüden memnunsanız o iyidir. Bir de hep 1080p görüntü izleterek yani blu-ray tanıtım filmleri izleterek veya filmler koyarak izletirler size. Siz gerekirse yanınızda kendi filminizi götürün. 720p götürün vay efendim istediğiniz fimleri götürün yani. hatta 3-4 flash disc bulun eşden dosttan aynı anda farklı tv lere takın öyle test edin. parlaklık değerlerine bakın son olarak mat ekran seçmeye çalışın. tavandaki lambayı ekran üzerinde görmeyin veya tv karşısındaki eşyaların yansımasını tv ekranı üzerinde görmeyin. mat ekranı unutmayın. genelde karasal yayın yani uydu yayını izleyecekseniz tavsiyem plazma tv dir. ama dijital kayıtlar yani işte filmler falan izleyecekseniz lcd alın. led tv ayağına kanmayın. led tv dedikleri lcd ekranın arkadan ledler ile parlatılmış halidir. gerçek led tv pahalı olur. full led diye geçer. normalde satılanlar ise edge led yani kenardan koşeden led aydınlatmalı işte dediğim gibi. tercihim samsung un pahalı bir modelini alın ki sonrasında pişman olmayın. yani 300-400 lira fazla verin iyisini alın derim. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
abı bende son aylarda evdekı televızyonları degıstırdım
saturn ve elektroword ozellıkle televızyon konusunda cok ıyı fıyatlar verıyorlar lg 47LV5500 led tv yı 2200tl ye aldım elekrowordden gecenlerde __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
özgür Mediamarkt açılış broşüründeki philips 1799 3d led iyi bir seçim olur kaçırma derim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
lan olum biraz paraya kıy led ler ucuzladı kesinlikle led al almışken hatta media marketteki güzel 3d hemde
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
brolar , yeni ev aldım e malum araba bayagı yedı
butcem kısıtlı size verdigim linklerdeki fiyatların uzerine fazla cıkamıyorum. philips i eledik , LG iyidir o zaman
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
![]() Sony'ye de bi uğra abi.. 800-1100 arası lcd ler olabiliyor bazen.. Bize denk gelmişti almıştık.. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Özgür abi bundan 2 ay once abimin yeni evi için araştırdık darty istinye parkın muduru tanıdığım sevdiğim bi abim o oldukça yol gosterdi oncelikle lcd iyidir şudur bunu aklımızdan çıkardık plazma tv ler aslında çok daha kaliteli ve omurlu ben tam tersini biliyodum ki istinya park ın darty muduru kadir abim biizzi tekno sa yada yonlendirdi ordaklerde itriaf ettiler plazma tvi 1 uretilirken aynı mesai saati içinde 4 adet lcd uretiliyomuş zamanında türkiyey gelen doğubank malları tabir ediler grey market ürünler çok iyi olmadığından akıllarda bu kalmış biz 50 inch e karar kıldık panasonic titanium kasa 3D ama şunuda soyliyim 1500 tl diye başlayıp hadi 1700 hadi verdim 2000 derken bize gozlukleriyle 5200 tl yi buldu kaldı ki kur allahtan uçuk değildi şmdi rakamlar tırmanmıştır plazma tv lere bakmanı oneririm istanbul bilişim ve benzeri yerlerden sakın alma istinye park darty den bişey almak istersen goz gezdir goruşur elmden geleni yaptırım...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
yarın a 101 marketlerinde satışa giren var 666 lira sabah erken saatlerde gidersen yakalayabilirsin bi incele istersen A 101 - Hoşgeldiniz
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
ayrıca evlat gibisin olm zaten suphenmı var ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
sizede tavsiyem madem yeni bir tv alacaksınız biraz daha paraya kıyın ve en az 100hz alın. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Özgür ya sony al yada lg
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: mevla yuru ya kulum dedi hamdolsun
|
istanbuldasınız..
istanbul bilisim in sayfasını bir inceleyin kendileri getirdikleri için makineleri çok ucuza veriyorlar dışarıdan fiyatları her zaman diğer elektronikçilerle/marketlerle rekabet edebilir kredi kartına taksit falan olayları da var ne olursa olsun bu uzun zaman kullanılacak bir alet o yüzden şuan alacağınız makine mutlaka LED olsun, en az 100 Hz olsun. bunları karşılayan makineler içerisinden size uygun olanını seçin istanbul bilişimde 1300 lere bulabilirsiniz bu tarz bir makine |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
Ben gaziosmanpasa electro worlddeyim gelirsen.adim volkan tum tvlerde yarin %18 indirim var ben bir indirim yapamam cunku insertte cikan urunlerde indirim olmuyor ama fiyatlar oldukca makul olucak bilginize
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |