LG istersen Essegrup sinan abimiz var ;) dışardan bak seri nosunu söyle fiyat alalım sana özgür ;)
Printable View
LG istersen Essegrup sinan abimiz var ;) dışardan bak seri nosunu söyle fiyat alalım sana özgür ;)
son 2 televizyonumu LG aldım yakın zamanda bence şuan fiyat performans en iyi cihazlar LG modellerinde
ayrıca uygun fiyatlı gerçek 100hz samsung bulursanda hiç kaçırmamak lazım
çoğu cihaz gerçek 50 mci100hz
Lg 42PT351 107cm 600Hz UsbMovie HD Plazma TV
ben bunu almayı düşünüyorum kendime. Anlayan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
hem plazma hem çozunurluk düşük evet fiyat uygun ama genede şu saatten sonra plazma almamak lazım
lcd tv veya led tv en mantıklısı
ki zaten 106 cm lcd tv almak istersen gene 1.100-1300 tl aralığında fazlasıyla
panasonic,philips,lg markalarında model bulabilirsin
ozellikle plazma istersen
http://www.vatanbilgisayar.com/telev...spx?I_ID=53173
Led baksana keltoşum bidenem ?
LCD alacaksan tek marka Samsung derim Sony bile samsungdan alıyor panelini kendi işlemcisini takıyor. tek dikkat etmen gereken yanında barkodunda SQ ile başlamalı. diğerleri çin veya malezya sadece SQ samsungun kendi ürettiği panel.
haluk abi msj attım sana bak bağalım :)
ulkemızde bizi cok fena dudukluyorlar burası asıkar ama dısarıdada yasayamıyoruz mecburen mokoko yanı :D
kabasakalım led alamam parem kalmadı ule :D
abi iyi bi lcd tv aldıktan sonra led i çokta aratmaz :D
lcd candır ya :D
LG led tv var bende full hd, hürrem sultan yüzündeki sivilceleri bile görüyorum :) bir başka güzel led işi :) diger odada lcd var aradaki fark uçurtmayı vurmasınlar kadar . led tv bambaşka birşey ;)
fiyat için haber bekliyorum özgür en hesaplısı olcak inşallah ;)
saolasın abicim :)
samsung var 1 yıldır güzel tv en az 100hz almaya bakın ama:)
haluk abey haber yoğmu :D
bu cihaz 1580 tl alabiliyoruz faturalı garantili ;) 1200 oraya vercene led tv alalım özgür :)
LG 42LV5300 LED TV Fiyat En Ucuz Uygun Televizyon Modelleri ndirimli Taksitli Kampanyalar Fiyatlar Servis