|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: OnitsukaTiger -_-
|
Kardeşlerim değerli abilerim şu geçen ufolarla ilgili açtığım konuda konu kaydı İlluminati ye gitti.FrKn kardeşimiz bi dosya paylaştı benimle onada çok teşekkür ederim çok bilinçlendim neler döndüğüyle ilgili.Bunun üzerine bana pm den o dosyayı yollarmısın diye bikaç kişi yazdı buraya konu açıyorum dosyayı koyucam isteyen indirip okusun.Gerçekten okunması gereken şeyler var dünyanın asıl güçleri ipler kimin elinde amaçları ne öğrenin ve okuduklarınız size biraz olsun mantıklı gelirse lütfen sizde paylaşın.48 part tan oluşan bi yazı dizisi 1. sinden okumaya başlarsanız daha iyi anlarsınız sonlardan bi konu okuyup burda "hadi lan öyle şeymi olur" diye yorum yapmayın lütfen.Baştan okumazsanız anlamazsınız çünkü abartı gelir yazılanlar.Buyrun link FrKn kardeşimin bana attığı dosya.
File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server Burda toplanmış arşivlenmiş yazılar var ama yeni yeni yazılanlarda oluyo yeni yazılanları okumak için adres: michael sikkofield Beni bazı şeylerden haberdar ettiği için FrKn kardeşime teşekkür ederim __________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
+ olarak eklemek isterim gözü kapalı inanmayın yazılanlara bana gayet mantıklı gelsede önce bi süzgeçten geçirin bunlar %100 doğru demiyorum yazan arkadaşta belirtiyo zaten ama yazılanları okuyup bunun doğrultusunda kendim araştırdığımda karşılaştıgım şeyler yazılanlardanda tüyler ürpertici oyuzden yazılanlara tepki vermeden önce sizde ufak bi araştırma yapın bence
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
geçen youtubeda 17 partlık müzik endüstrisini izledim 10. parta kadar mükemmeldi onuda tavsiye ederim link bulursam atacağım...
http://www.youtube.com/watch?v=Urxdkfa0HMM |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Bu dosyalarda mtv olsun pop yıldızları olsun hepsiye ilgili bilgi var şu bi anda rihanna denen kız ünlü oldu ya ortalıkta illuminatının işi dye söylentiler dolanıodu rihanna s&m klibini izlerseniz bazı sahnelerde duvarda "princes of illuminati" yazdığını gorursunuz onu gordum yemin ettim zaten bidaha o kızın şarkısını falan dinlemem
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ConnecTR&Contryman S All4
|
daha önceden bende paylaşmıştım bişeylerde kaldırılmıştı.ama yinede buraya bakın derim kaldırılmadan konu michael sikkofield
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Sonunda hepimizin başı belaya giricek okursanız anlarsınız ha bilinçsiz olarak başıma iş gelmiş ha bilinçliyken gelmiş en azından farkındayım bazı şeylerin
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ... E F ...
|
bu konu neden kaldırılsınki . ? ¿ Herkesin bu illuminati ve ünlü roçılds
ailesini tanıması lazım ! ! ! Bence SABİTLENMELİ BU KONU ! tşkrler paylaşım icin . Eve gidnce bende bişyler atarım . Tr.deki bağlantılarından ünlü isimleri
__________________________________ http://img195.imageshack.us/img195/2207/dscf3066f.jpg jdm EH 9 ... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Ben nie yakıyım yaw sizi
Siz bi okuyun yeter 1sene sonramı olur 100sene sonramı bilmem ama boyle gdersek bi boktan haberimiz olmadan bi gün gelecek arkadaş ha okuyorum elimden bişey gelirmi gelmez okuyoruz vay anasını diyip oturuyoruz mecbur
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Tr deki ünlülerden Sertabı biliorum bide tarkanın şu meşhur illuminati işareti "tek göz" poz verdiği bi kaç pozunu gordum tabi rastlantı olabilir o senin varsa bıldıgın paylaş abi
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
...............
Son Düzenleyen _FrKn_; 12-10-2011 18:42. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Leon
|
bunlarla ilgileniyosan 4.Tür filmini mutlaka izlemelesin altıma zıçtım izlerken
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Yukardaki yorumları sende gördün yok kaçıracaklar sizi yok ölü insanlar görüyorum diyenler var yani biz paylaşsakta olucak kayıtsız kalan arkadaşlar evet hepsini okudum maykıl paylaşın die yalvarıo yazılarında bende elimden geldiğince hem okulda hem burda forumda paylaşıorum gördüğün gibi?
Sen oku sadece oku anlarsın onların ne bok oldugunu
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
furkan elimizden gelecekleri yazıp yada pm atma şansın varsa rica ediyorum
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Böyle yaklaşmamak gerek işte kafa yormamak lazım ne demek asıl tam tersine kafa yormak bilinçlenmek lazım işte böyle uzak durdugumuz için o heriflerde kontrol ayakta uyuyoruz
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Elimizden gelecek tek şey paylaşmak daha fazla insanı bilinçlendirmek ne kadar kişi haberdar olursa okadar karşı koyulabilir bunlara Ben daha bikaç gün öncesine kadar ufo ufo diye yırtardım kendimi sonra okuyunca anladım o uyutulanlardan farkım olmadığını benim gibi bi ton insan var medyanın dayattığı şeylere inanan işte o insanların benim gibi bilinçlenmesi gerekli elimizden bu gelir.Paylaşın..
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Arkadaslar size tek gerçeği anlatacak olan Kuranı Kerim dir.
bunlara kafa yorcağınıza onu okuyun, bu tür oluşumlar karşısında neler yapmanız gerektiğini öğrenin.. Unutmayın ondan daha büyük yol gösterici olamaz.. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ConnecTR&Contryman S All4
|
basitçe lady gaga
michael sikkofield: Lady Gaga ve Zihin Kontrolü - Volume I katy perry Katy Perry Says She Sold Her Soul to the Devil - YouTube Bob Dylan Bob Dylan Admits He Sold His Soul - YouTube ve snoop dogg ilginç klibi Music Industry Hijacked by Freemasons/Illuminati (Part 4) SNOOP DOGG - YouTube ve daha fazlası michael sikkofield: illuminati |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|