itunes i nasıl türkçe yapıyoruz? :D
Printable View
itunes i nasıl türkçe yapıyoruz? :D
yetkilendir de gitsin kerim :D
Download bitti :D
appstore a giremiyorum nasıl bir yoğunluk var böyle :S ayrıca güncelleme yaparken 3200 hatası alanlara bi tavsiye itunes i kapatın pc reset atın tekrar deneyin birde indirme çok yavaş ise bu işlemi gece 12 den sonra yapmayı deneyin...
Restore yaparken fark ettim 15 dk dedi ne kadar hayvanmısım kac dolar harcamısım uygulamalar hesaplamadım cihaz 32 gb olunca :D acılmadı daha cihaz tam telefon gelmişti :D
Turkceyi bi buladim ama ios 5 iyiymiş arama gunlugu duzenlenebiliyor :D
türkçe yapmak için edit menüsünden en alttaki preferencese tıklıyoruz açılan bölümde en altta language yazıyor orda en altta türkçe eklenmiş olucaktır tıklıyoruz daha sonra itunesı kapatıp açtığımızda türkçe olarak açılıyor
arkadaşlar update bastım bir uyarı çıktı satın aldığınız app ler library de değil yedekle gibi bir şey restore ve sync yaptım onun dışından e yapmalıyım appler gitmesn diye
birde saveler gidiyormu :S
Şu mesaj ekranında klavyenin ikiye bölünme olayı sadece ipad'demi oluyo acaba bilgisi olan var mı?
aksamdan berı ugrasıyorum.iki sefer yukledım itunesten bırının sonunda oburunun ortasında durduk yere hata verdi.sorun olustu ag baglantısı zaman asımına ugradı dıyor.su an ucuncuyu denıyorum cıldırıcam.
ios5 i yukledım
sıkıntısız calsıyor
ama ne gıbı yenılık var bısı anlamadım bıraz kurcalamak gerekıyor herhalde :)
nası oldu sizin saveler ?
windows 7 de itunes software i nereye atıyor ???
uğrşmak istemiyosan başlat çalıştırı aç appdata yaz ordan bu klasörleri izleyerek firmwareye ulaşabilirsin.
C:\Users\pc adı\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates
Bende dün gece yükledim gayet güzel sorunsuz kullanıyorum.
bende appdata diye birşey cıkmıyor gece gece iyi sinir oldum ha