Ya ben güncelleştirmeden önce backup diyorum ama takılıyor hiç ilerlemiyor çubuk. itunes'de kapanmıyor görev yöneticisinden kapatıyorum. yedeklemeden güncellesem neler siliniyor? kullandığım uygulamalar silinir mi?
Printable View
Ya ben güncelleştirmeden önce backup diyorum ama takılıyor hiç ilerlemiyor çubuk. itunes'de kapanmıyor görev yöneticisinden kapatıyorum. yedeklemeden güncellesem neler siliniyor? kullandığım uygulamalar silinir mi?
bir kaç sayfa önce ben sormustum back-up telefon numaralasını resımlerı fılan kaydedıomus
programlar ıcın ıphone un ustune gelıp sag tık transfer purchase ıtems a basıosn bıraz yavaş yaptı benımkıde
Tamamdır çok sağol.
sonuçta yukleme için beklemeye gerek yok sonuçta halihazırda çalışan işlevlere dokunmuyorlar bu sebepten 4 ten daha kotu yada sıkıntılı olma şansı yok ben hemen yükledim ve androidden esinlendikleri yukardan barı kaydırarak bilgilere ulaşmak çok kullanışlı olmuş takılma yada kısıtlama yaşamadım birde task killer yapsalar kısayol olarak yani arkadaşımda jb li ip4 war ust bara 2 tıklayınca herşeyi kapatıyor bense home tuşuna basıorm parmaamı basılı tutuyorum hepsini bir bir kapatıyorum :S
ios5 antetır Jb çıktımı :) ?
sarj olayı canımı sıkmaya basladı sanırım.bu ne ya sabah cıkardım az kullanmama ragmen %20
Bu kötü haber işte şarj konusunda başka yorum yapacak olan var mı bende geçeceğim ama şarj olayı kafamı karıştırdı :)
i cloud dan iphonumu bul sekmesını kapatın
dzuelır
cok şarj harcıyor.
3gs ile şarj ne durumda bilgi verebilecek birisi var mı :)
3gs den bahsettım bende
sabah sarj ettım
sabahtan berı wı fı acık
whats app acık
facebook acık
ve bır cok sms yolladım %70 dıyor
guncelleme ios 5
ohh ohh maşallah o zaman haydi hayırlısı ios5 killer diyorum bende :D
imessage olayını deneyen varmı?normal mesaj menüsünden oluyomuş