|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Range Rover, Focus cdti, S2000
|
BMW M Serisi M3 1998 Model 35.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 61481866
Arkadaşlar ilandaki araba için İstanbuldan kalktım Ankaraya gittim gitmez olaydım. İlgilenen arkadaşlara uyarı. Arkadaşı aradım 48 binden düşmüş bende temiz m3 arada bakıyorum telefonda sorudum araçta kaza, değişen boya nedir diye abi iki parça düzeltme var başka birşey yok 7 sene yattığı için boyası solmuştu ben de boyattım. Ey vallah vanus lar nasıl motor da bir problem varmı? yok abi ciçek gibi iyi ozaman 37 bine alıyorum diye anlaştık ilan 38 bin di bak dediklerinden başka bir şey çıkmasın İstanbuldan gelicem gel abi. Ve gittik gitmez olsaydım. 1. Araç büyük kazalı 2. Vanuslar şakır, şakır 3. Motor yağ içinde kaçırıyor 4. Klima kayışı bile yok 5. Yağ göstergesi çalışmıyor 6. Airbag işığı yanıyor 7. Araç arkadan titriyor daha birçok mekanik eksik arıza Gelelim İçine 1. Vites atarken kol elime geliyor her vites atışımda 2. Sol kapı içi kırık 3. Sol kapı kolu kırık 4. Sağ kapı içi kırık 5. Diresiyon alt bakaliti saç vidası ile tutturulmuç irenç 6. Koldayama sallanıyor lakır, lakır 7. Torpido irenç 8. Torpido gözü tam kapanmıyor kırık. Bir insan bunlara ramen hangi cesaret ile TR de tek 81.500km m3 der yaa. Şimdi tr de tek yazısını kaldırmış Ben size bırakıyorum Telefonda bak ben temiz araç arıyorum diyorum araba abi 10 numara diyor biz de insana güven diye bir şey var güvendim kaktık gittik. Neyse paylaşmak istedim bilginize sunarım. Tşk, Son Düzenleyen Redbull; 13-10-2011 17:31. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TSI
|
bu tarz insanlar yüzünden araç almak da araç satmak da zorlaşıyo,malın ne olduğu eninde sonunda ortaya çıkacakken neden bu tarz yollar denenir hiç bi zaman anlayamamışımdır..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Mis gibi sorunsuz sıkıntısız daha modelli s2000 dururken M3 senin neyine kanka
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
yazıklar olsun denecek söz bulamıyorum...
Son Düzenleyen ÜSTÜNERC; 13-10-2011 17:50. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
biraz önce can sıkıntısından gezinirken inceledim sitede fotolarıda öyle bir çekmiş ki
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
sormadan gitmseydin keske millet bosuna m3 arıyrum konuları acmıyor =)
bu arac servisde tecrube yapılırken kaza yapan m3 ciddi bir kazası vardı fotolarıda olması lazım __________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: є46 MЗ & stage 4 тғѕι SЗ
|
geçmiş olsun sağlık olsun diyeceksiniz artık..keşke önceden konu açsaymışsınız bilgi paylaşımı yapardık..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: PUG
|
Ben de kaç aydır temiz bir araç bulamadım sorun ben de mi acaba
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Arkadasım bende aynı durumdan muzdaripim 2 araça baktım antalyadan gelim ankarada 1. arac 3 parca boyalı dediler 3 parca boyalı ama 3 parcada degişen var motor temiz dediler enjektör arızası var şanzımandan ses var başkalarıda baktırdı dediler dedim yetkili servis e baktırmamıslar 1 milyar masrafı var dedim olmaz neyse fiyat o indirmem dedi iyi dedim arızayı sen yaptır alayım alan böyle alsın dedim iyi dedim mal sizde kalsın paramı boşa atamam dedim
diger aracta bel altı boyalı yapacak bişey yok adam gibi biri yok düzgün arac satan __________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Range Rover, Focus cdti, S2000
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Peki ağzına 2 tane koymadınız mı? Dalga geçmiş resmen sizinle yaşadığınız sinir harbini anlayabiliyorum bizimde bir kez ankara çıkarmamız olmuştu
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 206GTİ
|
Bu araba yanılmıyorsam istanbuldayken sorunsuz tertemiz bir araçtı, borusan genel müdürünün arabasıydı 30.000 Km de almıştı alan kişi antalyaya götürmüştü otel sahibi bir arkadaştı, araç serviste tecrübe edilirken bayağı ağır bir kaza yapmıştı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
Valla fotolardada ne guzrl duruyor be
neyse iyki almamissin abi ama git gel yalandan is cikmis sana
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ben kafasını bi tarafına sokmuştum aynı şeyi bana yapmış olsaydı.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Astra G GSI
|
geçmiş olsun diyelim, paylaşım için de teşekkürler... En azından bu siteden birilerine satma ihtimalini sıfırlamış oldunuz, gayet güzel oldu.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
vay adiler ya bunlar gbıler yuzunden guven kalmadı keşke arabanı beyenmezsem dedıklerının dısında bısey cıkarsa donus paramı sen karsılarsın falan deseydın
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: is
|
ankara tayfasına söleseydin bi güzel dayak atsaydınız vala dayağı haketmiş
şimdi ilan sahibine küfür yazıyorum sahibindenden |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
bıraz yorulduk bro kötü oldu ama en azından hondaya gerı dönmüş oldun boşver
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Focus Tdci Titanium
|
saolasın herkes senin gibi duyarlı olsun ki bizde ona göre hareket edelim saolasın
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |