valla ben olsam bende giderdim fotoğraflara aldanmamak lazım demekki
Printable View
valla ben olsam bende giderdim fotoğraflara aldanmamak lazım demekki
il dısından arac almaya bu yuzden sıcak bakmıyorum tanıdık varsa önce onlara baktırıyorum insan ogluna güven olmuyor malesef
yaw iyide bu araba fotolardan da b.k gibi duruyo zaten.. yansımalar resmen harita düzgün değil.. kafa havada arka basık bi deişik duruyo.. sıfır çizerken foto koymuş sattığı arabanın ilanına vs.
ankara bilmemne mevzusuna gelirsek tr nin her yeri aşağı yukarı aynı trabzona gittim araba kötü çıktı adamlar mahçup oldu vs.
istanbul güngörene gittik 2007 model c almaya boya makinesi 1000 gösteriyo adam yok dedik gardaş orda boya malımızı mı kötülemeye uraşıyosun diyo.. oto center a gittik 328 almaya angel farları takmak için çamurlukları sökmüş geri takmışmışlar.. daha neler neler.. çiçek gibi dedikleri 320ye gittik istanbulda yine şanzıman arızalı ama bak söyliyim baştan sonra bozuşmayalım diyo.. lan baştan söylesene.. sözün özü herkes öyle değildir ama istanbul kadar kötü araba satarken pişkin olanını görmedim ben..
cizik dahi yok yazmış vay beeee
48 bin 35 bin'e mi düşmüş ?? ne nasıl? zaten iddaalı laflar yazanlardan koşarak kaçmak lazım. bu kadar sorunlu m3'ler 26-27 ye gidiyor.
bu araç bizim mahallede genelleme yapmayım ama keçiören tarafındaki bmwlerin yüzde 75i dönmekten kafayı bulmuş bmwlerdir bunları alanlar bmw olsun toprak taştan olsun mantığıyla alınmış bmwlerdir
ankaradan bmw nın hıc bır modelı alınmaz asfalta su gormesınler hafıf bı vıraj a gırmesınler ,herıfın arabasına 1 kısı baksın, kalabalık bı caddeye gırmesınler= hemen donmeler yanlamalarr lastık yakmalar ara gaz vermeler herıflerın kendı arabası basarlar gazlarlar bısey dıyemezsın ama Yazık ya!
Bmw'nin kalbi ankarada atıyor valla :D
ben arabamı ankaraya sattım sonra ankaradan aldım bu ticaret yaptığın insandan insana değişir memlekete bakmaz.
beyler kusura bakmayında sayısız bmw ye bindim ankara arabalarına hiç bakmam alıcı gözle incelemem dahi bu hebsinin kötu oldugu anlamına gelmez fakat adını cıkardılar maalesef
en temiz en kral bmw ler de ankara dadr bunu unutmayalım..
Aynı şey benimde başımda geçen hafta ankaradaydım adama diyosun bak ne varsa söyle yok bişe diyo hele birinin yanına gittim arabaya oturdum.Ya sölemeyi unuttum ön panelde düzeltme var, vites 4 ten 3 e atarsan cırtlıyo bide klima arızalı dedi.Siz olsanız naparsanız.1 hafta kaldım ankarada 5-6 arabaya baktım bitaneside içime sinipte pazarlık yapmadım. Şuanda araba bakıyorum ama soğudum artık böyle satıcılar yüzünden.
beyler ne ankarası ne istanbulu. utanmasanız istanbul ankara savaşı çıkaracaksınız. Bu işin ankarası istanbulu yok. Dolandırıcı heryerde dolandırıcı. Bu p.venkler yüzünden bölücülük yapmayın. Duyanda ankarada istanbulda düzgün insan yaşamıyor sanacak. Başka illerden araba almak isteyen arkadaşlar tavsiye buraya konu açın şu ilde şu araba kim gidip bakabilir diye elbet birileri yardımcı olur öngörü anlamında. Ondan sonra gider bakarsınız. Hemen ne ankarasına istanbuluna vuruosunuz olayı onu anlamıyorum.
İlk once fotolara baktım :D dedim güzel araç sonra yorumunu okuyunca sinirlerim bozuldu