User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lcd tv

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lcd tv

bu hafta lcd tv almayı dusunuyorum netten fiyatlara baktım birkaç tane begendıgımde oldu. almadan once tech ailesinede danısmakta fayda var diye dusunerek mediamark,teknosa vb gibi yerlerde çalışan bana inidirim yapabilecek arkadaslar varsa cok makbule gecer
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben eve 31.12.2010 (yıl başı gecesi) 1.000 TL ye kipadan 42' (102 ekran) intum marka LCD aldım. Gayet mennun um. şimdi fiyatı taksit imaknıyla 900 TL TAVSİYE EDERİM :d

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahçelievler'de yarın açılacak olan Mediamarkt da bayağı indirimli lcd tv ler var

HB'da da var tabi bişiler

http://www.hepsiburada.com/Liste/Cus....aspx?eid=1438

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütçe nedir? Beklentiler nelerdir? Özel kriterler var mı? 3d gibi vs...
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 Hz olsun
    Samsung olsun olmadı LG de olabilir
    Karanlık ortamda hepsi güzel görünür ki avm lerde satılan lcd tv ler hep karanlıkta satılır. Aydınlıktaki görüntüden memnunsanız o iyidir.
    Bir de hep 1080p görüntü izleterek yani blu-ray tanıtım filmleri izleterek veya filmler koyarak izletirler size. Siz gerekirse yanınızda kendi filminizi götürün. 720p götürün vay efendim istediğiniz fimleri götürün yani. hatta 3-4 flash disc bulun eşden dosttan aynı anda farklı tv lere takın öyle test edin.
    parlaklık değerlerine bakın
    son olarak mat ekran seçmeye çalışın. tavandaki lambayı ekran üzerinde görmeyin veya tv karşısındaki eşyaların yansımasını tv ekranı üzerinde görmeyin. mat ekranı unutmayın.
    genelde karasal yayın yani uydu yayını izleyecekseniz tavsiyem plazma tv dir. ama dijital kayıtlar yani işte filmler falan izleyecekseniz lcd alın.
    led tv ayağına kanmayın. led tv dedikleri lcd ekranın arkadan ledler ile parlatılmış halidir. gerçek led tv pahalı olur. full led diye geçer. normalde satılanlar ise edge led yani kenardan koşeden led aydınlatmalı işte dediğim gibi.
    tercihim samsung un pahalı bir modelini alın ki sonrasında pişman olmayın. yani 300-400 lira fazla verin iyisini alın derim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı bende son aylarda evdekı televızyonları degıstırdım

saturn ve elektroword ozellıkle televızyon konusunda cok ıyı fıyatlar verıyorlar

lg 47LV5500 led tv yı 2200tl ye aldım elekrowordden gecenlerde

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür Mediamarkt açılış broşüründeki philips 1799 3d led iyi bir seçim olur kaçırma derim.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan olum biraz paraya kıy led ler ucuzladı kesinlikle led al almışken hatta media marketteki güzel 3d hemde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    brolar , yeni ev aldım e ***** araba bayagı yedı butcem kısıtlı size verdigim linklerdeki fiyatların uzerine fazla cıkamıyorum. philips i eledik , LG iyidir o zaman

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    brolar , yeni ev aldım e ***** araba bayagı yedı butcem kısıtlı size verdigim linklerdeki fiyatların uzerine fazla cıkamıyorum. philips i eledik , LG iyidir o zaman
    Beni de evlatlık alsana.. ufaklığa abilikte yaparım hem

Sony'ye de bi uğra abi.. 800-1100 arası lcd ler olabiliyor bazen.. Bize denk gelmişti almıştık..

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür abi bundan 2 ay once abimin yeni evi için araştırdık darty istinye parkın muduru tanıdığım sevdiğim bi abim o oldukça yol gosterdi oncelikle lcd iyidir şudur bunu aklımızdan çıkardık plazma tv ler aslında çok daha kaliteli ve omurlu ben tam tersini biliyodum ki istinya park ın darty muduru kadir abim biizzi tekno sa yada yonlendirdi ordaklerde itriaf ettiler plazma tvi 1 uretilirken aynı mesai saati içinde 4 adet lcd uretiliyomuş zamanında türkiyey gelen doğubank malları tabir ediler grey market ürünler çok iyi olmadığından akıllarda bu kalmış biz 50 inch e karar kıldık panasonic titanium kasa 3D ama şunuda soyliyim 1500 tl diye başlayıp hadi 1700 hadi verdim 2000 derken bize gozlukleriyle 5200 tl yi buldu kaldı ki kur allahtan uçuk değildi şmdi rakamlar tırmanmıştır plazma tv lere bakmanı oneririm istanbul bilişim ve benzeri yerlerden sakın alma istinye park darty den bişey almak istersen goz gezdir goruşur elmden geleni yaptırım...

absinth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın a 101 marketlerinde satışa giren var 666 lira sabah erken saatlerde gidersen yakalayabilirsin bi incele istersen A 101 - Hoşgeldiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni de evlatlık alsana.. ufaklığa abilikte yaparım hem

Sony'ye de bi uğra abi.. 800-1100 arası lcd ler olabiliyor bazen.. Bize denk gelmişti almıştık..
    karsı komsumda aldı o fiyatlara ama tamamen kısmet iste ayrıca evlat gibisin olm zaten suphenmı var

Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür abi bundan 2 ay once abimin yeni evi için araştırdık darty istinye parkın muduru tanıdığım sevdiğim bi abim o oldukça yol gosterdi oncelikle lcd iyidir şudur bunu aklımızdan çıkardık plazma tv ler aslında çok daha kaliteli ve omurlu ben tam tersini biliyodum ki istinya park ın darty muduru kadir abim biizzi tekno sa yada yonlendirdi ordaklerde itriaf ettiler plazma tvi 1 uretilirken aynı mesai saati içinde 4 adet lcd uretiliyomuş zamanında türkiyey gelen doğubank malları tabir ediler grey market ürünler çok iyi olmadığından akıllarda bu kalmış biz 50 inch e karar kıldık panasonic titanium kasa 3D ama şunuda soyliyim 1500 tl diye başlayıp hadi 1700 hadi verdim 2000 derken bize gozlukleriyle 5200 tl yi buldu kaldı ki kur allahtan uçuk değildi şmdi rakamlar tırmanmıştır plazma tv lere bakmanı oneririm istanbul bilişim ve benzeri yerlerden sakın alma istinye park darty den bişey almak istersen goz gezdir goruşur elmden geleni yaptırım...
    plazmalar için bir kanalı uzun sure izlediginde sonra baska kanala gectiginde diger kanalın logosunun izi kaldıgı soylenıyordu hatta bacanagımın daha plazmalar yenı cıktıgında pioneer marka aldıgı plazmada yaşadık oda 5300 tlmi ne vermıstı. yanı o yunden biraz plazmadan uzak duruyorum

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karsı komsumda aldı o fiyatlara ama tamamen kısmet iste ayrıca evlat gibisin olm zaten suphenmı var

plazmalar için bir kanalı uzun sure izlediginde sonra baska kanala gectiginde diger kanalın logosunun izi kaldıgı soylenıyordu hatta bacanagımın daha plazmalar yenı cıktıgında pioneer marka aldıgı plazmada yaşadık oda 5300 tlmi ne vermıstı. yanı o yunden biraz plazmadan uzak duruyorum
    hep soylenti abi işte yeni nesil plazmalar baya iyi yinede sen bilirsin abi aklında kalsın oyle bi opsyon olursa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben beğendiğiniz philips'in bir ust versiyonu olan PFL54'ü kullanıyorum cokda memnunum en belirgin farkı 100hz olması ve kontrast oranları.

sizede tavsiyem madem yeni bir tv alacaksınız biraz daha paraya kıyın ve en az 100hz alın.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Özgür ya sony al yada lg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldasınız..
    istanbul bilisim in sayfasını bir inceleyin
    kendileri getirdikleri için makineleri çok ucuza veriyorlar dışarıdan
    fiyatları her zaman diğer elektronikçilerle/marketlerle rekabet edebilir
    kredi kartına taksit falan olayları da var

ne olursa olsun bu uzun zaman kullanılacak bir alet
    o yüzden şuan alacağınız makine mutlaka LED olsun, en az 100 Hz olsun. bunları karşılayan makineler içerisinden size uygun olanını seçin

istanbul bilişimde 1300 lere bulabilirsiniz bu tarz bir makine

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gaziosmanpasa electro worlddeyim gelirsen.adim volkan tum tvlerde yarin %18 indirim var ben bir indirim yapamam cunku insertte cikan urunlerde indirim olmuyor ama fiyatlar oldukca makul olucak bilginize

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)