boyutlar konusuna hakketten katılıyorum, 5 kasa gibi oluyor, ne anlamı kaldıki ? biz 3 serisini e21-e30 kasanın küçük sevimli ve gücü ile sevmemişmiydik ? niye böyle yapıyolarki şimdi![]()
boyutlar konusuna hakketten katılıyorum, 5 kasa gibi oluyor, ne anlamı kaldıki ? biz 3 serisini e21-e30 kasanın küçük sevimli ve gücü ile sevmemişmiydik ? niye böyle yapıyolarki şimdi![]()
Passat-Jetta için birbirinin aynısı deniyordu çoğu kişi tarafından 5-3'te öyle oldu.![]()
İç mekanları güzel olmuş,Birde bu model isimleri mesela 328i eskiden 2.7-2.8 herneyse cc hacmine göreydi şimdi 2.0 aracı ne diye böyle çıkartıyorlar çözemedim.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
araç olmuş be aga çok da güzel olmuş alman işini biliyor. sahip olamayacaklar *** atmaya başlamış =)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
ben *** attım sahip de olurum çok şükür.. iç mimarlık okudum 4 sene boyunca tasarım dersi aldım benim öğrendiklerime göre de bu arabada bi abukluk var çizgileri açısından.. adam bmw tasarımcısı senin eleştirme lüxün yok hata yapmaz onlar dersen gayet de yaparlar e90 ve e60ta ergonomik hatalar zaten var açıkça farkedilen.. demek ki yapabiliyolarmış..
*** atmak dediğin şey sevdiğin bi şarkıcının en son şarkısını beğenmemekse ben *** atıyorum
96 vtec daha guzel
zaten fıyatlarıda 30bın tl oldu ıkı seneye kalmaz bunun sıfırı fıyatına satmaya kalkarlar
ınce mesaj....
Godzilla...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)