|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bmw F800s moto/ 1.8T
|
2006 model dizel hyundai Santa Fe aracımız var. Benden başka kullanan yok. Ben satıp passat 1.8 T felan almayı düşünüyorum.(arada annem kullanıyo) Aracımın ilanı yok fakat cevremde 1-2 isteyen var. Sizce sıfır araç ötvsinin %25
yükseldiği şu zamanda satmak mı yoksa biraz daha bekleyip satmak mı daha mantıklı?Teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ef
|
bence satmamalı
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
paassatı sıfır almıcaksan aracı bulup santa fe yi satabilrsn.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Coopers
|
Piyasa yuksek biz 1.5 sene once 20.500 e aldgmz pug 207 yi gecen hafta 25000e sattik.. Bence arac satmak icin guzel bir zaman
__________________________________ Bize Her Yer Trabzon |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Loading ...
|
Bencede şu anda satmak için güzel zaman almak için değil
__________________________________ Honda B Engine
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
araç satmak için uygun bir dönem midir bilmiyorum. Piyasa fiyatları yüksek ama alıcıda bunu biliyor. Bir yandan ötv arttı diye her aracın ikinci elinin artacağını düşünmüyorum, bu dalgalanma vw passat vs gibi hızlı ve kolay satışı olan araçlarda fark edilecektir.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
![]() bu piyasada alacağın arabayı bulup anlaşmadan araba satılmamalı. tecrübeyle sabittir. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
satmaya karar verince o isteyenler yok olabilir yalnız =D
benimde arabamı çok isteyen oluyo, satmıyorum dedikçe satılık mı soranlar artıyo nedense satıyorum desem birini bulamam sanki =D iş yerinde bile sürekli, araç satılık mı diye soruyolarmış müşteriler bende mi satsam ya
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
bide mervenin dediği olay var yollda durduran cok oluyordu arabayı satmıcam diyordm satılığa koydum o yoldakiler aramaz sormaz oldu
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Bmw F800s moto/ 1.8T
|
Şimdi şöyle bişey var. Ben arabanın tipini pek beğenmiyorum/sevmiyorum. Şu an bi opel astra aldım ona biniyorum ama astrayı satmak için aldım. Şu an Kimse binmiyo Santa Fe ye. kapıda boş boş yatıyo Şöyle düşünüyorum: 2.eli artsa ne kadar artacak? 2 bin lira diyelim. Ocak vergisi 750 lira. + alacağım aracı da 1000 TL düşüğüne alsam yine bi zararım olmayacak. Ama tabiki bi de alınacak aracı bulmak var. Piyasada ş..sizler cirit atıyo. Kararsızım sizin fikirlerinize göre hareket edicem.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:51 ::::

yükseldiği şu zamanda satmak mı yoksa biraz daha bekleyip satmak mı daha mantıklı?