|
|
#1 | |||
![]() |
Dun arkadasımla polo gti bakmaya gıttım gayet hos gzl araba ni tekım fıyatlarıda ıyı gıbı geldı nıyetımde var ama beyaz olarak mevcut ve ıstemıyorum kırmızı ve cam tavan favorım
Satıs temsılcı ıle konuserken kasım gıbı gelıcek arac dedı tek kapı beyaz cam tavan 49,500 bır fıyat verdı,sanırm ıkramda yapar almaya kalkınca ama arac yok benım ıstedıgım.Sahibinden goz gezdırıken Insanlar 5,000 ustu kmdekı arabala 50 fazla fıyat gecıyorlar ve cam tavan olmadan nasıl ıste arkadslar bu? Sıfır opsıyonlu 49,500 ken anlamıyorum ınsanları..Kırmızı ve cam tavan olursa arac subat mart teslım dıyor.Birde bu araclarda xenon paket var + olarak bu aracın orjınal farları ztn ledlı ve merceklı degılmı nasıl bır olaydır bu kullanan arkadaslar var yardımlarını rıca edıyorum.Yazılım egzos fılan yapılrsa garantı dısı olma durumu warmı ozellıkle egzosdan? __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
49.500 derken ?
bahsettiğiniz aracın tek opsiyonu sunroof dur xenon yok ? sürüş konfor paketi yok? rcd 510 teyp yok ? yağmur sensoru yok - yan perde hava yastigi yok otomatik klima yok Bunlari ekleyin 56 bin tl den fazla fiyat alicaksinizdir indirim haric |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ....
|
sıra beklemek istemeyenler 2. ele veriyorlar o paraları.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
dedıgın ozellıklerde sadece 3 araba,muhtemel kredi olayı fılan wardır. __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Polo GTI da std olarak bi xenon far yok opsiyon dur vergiler dahil baz fiyata yaklaşık 2000 TL ekleyin
Polo GTI da std olarak panaromik sunroof yoktur vergiler dahil baz fiyata yaklaşık 2200 TL ekleyin Polo GTI da std olarak otomatik klima yoktur vergiler dahil baz fiyata yaklaşık 500 TL ekleyin Polo GTI da std olarak yağmur sensörü otm kararan dikiz aynası yoktur vergiler dahil baz fiyata yaklaşık 500 TL daha ekleyin Polo GTI da std olarak sürüş konfor paketi ( park sensörü-yol bilgisayarı-hız sabitleyici-lastik basınç göstergesi ) yoktur vergiler dahil baz fiyata yaklaşık 1600 TL ekleyin Polo GTI da std olarak yan ve perde hava yastıkları yoktur vergiler dahil baz fiyata yaklaşık 1500 TL ekleyin Polo GTI da std olarak RCD 510 ( Dokunmatik büyük teyp) yoktur vergiler dahil baz fiyata yaklaşık 2000 TL daha ekleyin Ve daha yazmadığım bi kaç tane daha farklı opsiyon seçenekler ( 4 kapı fiyat farkı,farklı jant,alarm,karartılmış camlar,navigasyon).. Baz fiyatı :47.400 TL Umarım açıklayıcı olmuştur.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
fiyatı çok uygun vermişler banada bi yanlışlık var gibi geldi veya yıl sonu olmasından dolayı bir indirime gidilmişte olabilir ?
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
banada oyle geldı 2 kere sordum yıl sonu kotadan dolayı olabılır belkıde gemıde aracları vardır.. __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
CemÖzer nickli arkadaş ile bir görüşün isterseniz. Yardımcı olacaktir kendisi.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
İlanları tek tek analizde ederiz sorun değil ama ilanlardaki araclara kabataslak bı baktım "0"km fiyatları indirimler hariç 53-57 bin tl arasi |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Eco J
|
hemen alın..
__________________________________ OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Almamı tafsıye ettıgınız donanım warsa konusurm ıllakı al dıyecegınız.Kırmızı renk ve cam tavan ozel sıparıs olucagından oturu ocak subat teslım dıyorlar o konuda dusunuyorum sadece.. kırmızı ve camtavan olsa kasıma fılan alacagım __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Polo gti
|
43300 olan bos paket 47400 lere gelmus suan icin
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
fiyat çok iyi verilmiş bence kaçırmayın illa kırmızı istiyorsanızda sıfır araç kaplatmak çok mantıklı olmasa da kaplama yaptırabilirsiniz.
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Ewt Arkadaslar bugun gıdıp konustum netlestırdım,
kırmızı ve cam tavan ozel uretım olacagı ıcın subat mart teslım ve vazgectım fıyat dgru 49,500 beyaz, xenon far otomatik klima yağmur sensörü otm kararan dikiz aynası sürüş konfor paketi ( park sensörü-yol bilgisayarı-hız sabitleyici-lastik basınç göstergesi ) yan ve perde hava yastıkları RCD 510 ( Dokunmatik büyük teyp) cam tavan harıc full baska eklentı yok 52,500 tl Allah kısmet ederse pesınatı ayarlarsam salı yada carsamba sıparısını verecegım.. Abt 210-220 bg arası chıp yaptırıp garantıyı uzatayımmı 2+2 yıl 150.00 600 TL cıvarına denk gelıyor __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Revo daha iyi olmuyor mu ?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
merhabalar arkdaslar bende polo gti almayı düşünüorum şu sıralar renk olarak beyaz yada kırmızı fakat cam tavan düşünmüorum .bnm aklımdaki tek soru şuan bende 2003 model otomatik civic sport var onu satıcam ama acaba civicten sonra gti yakıt olarak üzer mi beni?gti kullanicisi arkdaslar yardımcı olurlarsa eger çok sevinirm.
__________________________________ 34 UC 0869 34 UZ 2859 |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: GC8
|
Ankara etimesgut dogusta kirmizi cam tavan dahil full 3 kapi var, cuma gunu sordum. Bir arayin isterseniz.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ....
|
abt chip e 600tl mi diyor?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
rakam o kadar yüksek değil bence eğer performans amaçlı alınıcaksa cam tavana gerek yok boşa ağarlık
diğer opsyonlar olablir xenon , dokunmatik ekran typ yan hava yastıkları vs. 50.000 tl iyi bence zaten cam tavanda eklenince 52500 gibi oluyo
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:51 ::::

Satıs temsılcı ıle konuserken kasım gıbı gelıcek arac dedı tek kapı beyaz cam tavan 49,500 bır fıyat verdı,sanırm ıkramda yapar almaya kalkınca ama arac yok benım ıstedıgım.Sahibinden goz gezdırıken Insanlar 5,000 ustu kmdekı arabala 50 fazla fıyat gecıyorlar ve cam tavan olmadan nasıl ıste arkadslar bu? Sıfır opsıyonlu 49,500 ken anlamıyorum ınsanları..

diğer opsyonlar olablir xenon , dokunmatik ekran typ yan hava yastıkları vs. 50.000 tl iyi bence zaten cam tavanda eklenince 52500 gibi oluyo