nıkon d7000 aldım arkadaslar
canon 550d 'mi alsam yoksa nikon d90 'mı
artı eksileri nelerdir arkadaşlar
nikon d90 biraz daha pahalı bir farkı varmıdır
nıkon d7000 aldım arkadaslar
canon 550d 'mi alsam yoksa nikon d90 'mı
artı eksileri nelerdir arkadaşlar
nikon d90 biraz daha pahalı bir farkı varmıdır
Yusuf tamamen BMW ve Mercedes. İ phone ve blackberry gibi duşun ikiside assagi yukari aynı özellik bizde canon var 7d memnunuz
C R M performance
d90 eski bir model ve gereksiz pahalı. 550d daha iyi olacaktır senin için
RACE WERKS
bende bu ikisi arasında kaldım ama 550d yi tercih edicem. bu karşılaştırma sürekli yapılıyor, her ikisinin kullanıcısı da memnun. D90 gerçekten çok iyi bir makine 550d ile nerdeyse kafa kafayalar ama teknoloji ve video bakımından 550d daha üstün geliyor bana.
d90 ile 550d aynı donem makınaları degıller oncelıkle onu belırtelım.Nıkon un pazarı geregı yuksek fıyatlara sahıp.550d bır cok ozellıgı ıle d90 dan daha ıyı bır makine.Eskıden ccd sensor kullanıyorlardı nıkonlarda sımdı cmos a gectıgı ıcın o yonden bır artısı kalmadı
asagıdakı lınkte karsılastırmasını gorebılırsın zaten
Digital Camera compare cameras
neredeyse kafa kafayalar ne demek makınalar roll mu yapıyorlar550d hem daha yenı bır makına hemde bır cok ozellıgı ıle d90 dan daha gelıskın bır makına.400d kullanıyorum 5 senedır bende mutsuz degılım makınamdan kotu olan bır yerı yok ama dıyememkı suan cıkmıs bır makına ıle kafa kafaya olsun.
iphone4 neyine yetmiyo![]()
Nikon d90 mı Canon 550D mi? d90 vs 550d | Fotografium Blog | Fotoğraf Hakkında Her Şey...
buradaki incelemesinde neredeyse her şeyi detayıyla anlatmışlar ama yine de ben 550d'yi tercih ederdim, ki ettim de zaten, çok memnunum.![]()
"Respect a man's car, a man respects you."
550d al yusuf bouşna fazla para verme. bende alıcaktım vazgeçtim.alırsam 550d alıcam bende
![]()
Scorpion TypeR
bu konu gıbı çok konu var sitede araştırsaydınız keşke bende detaylı bılgıler yazmıştım. Nıkon d90 varken 550d ye bakma derım D90 dan kral bı makıne degıldır 550d![]()
DR. OWL
arkadaşlar nikon d90 almaya karar verdim
dün canon ile nikon yanyana gördüm biraz inceledim
nikon taştan yontma gibi duruyor
canon oyuncak gibi
eski makina almasan iyi edersin. ayna sesine body görüntüsüne makina alınmaz, fotoğrafı insan degil makina ceker. makinan, lensin kaliteli degilse götünüde yırtsan cekemezsin. aynı açıdan aynı mm ile cekilmiş yüzlerce fotoğraf var incele biraz. zaten crop lu makina alacaksın. amatör bir fotoğraf sever olarak elindeki paranın hakını verecek ve uzun yıllar seni idare edecek bir makina istiyorsan canon al. hata hd video cekim yapmıyacaksan direk 500 al lense yatır kardeşim farkı başka birşey söylemiyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)