merhabalar arkadaşlar Ankaraya yeni geldim eskişehir yolu bilkent civarlarında oturuyrum.Bu civarlarda bildiğiniz yerler varmı acaba ?
merhabalar arkadaşlar Ankaraya yeni geldim eskişehir yolu bilkent civarlarında oturuyrum.Bu civarlarda bildiğiniz yerler varmı acaba ?
Angora nın karısında Base lıfe club var onerırım.
Angora Caddesi no 209/10
06680 Beysupark Çayyolu – ANKARA
Sports International
bilkentte sports international var...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
fiyatları hakkında bilginiz varmı arkadaslar?incekte yeni bir yer acılmıs orası nasıl haberiniz varmı
konya yolunda ankyra var fiyatlarıda uygun diğerlerine göre tavsiye ederim..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
incekteki yeni acilan yer oranium sports un incek subesi olmasi lazım. ben eskiden oran daki yerine gidiyordum, kaliteli bi tesis...
Oranium Sports
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
eskişehir yolunda oturuyorsan direk kentpark2ın içindeki most var hem hakın hemde baya iyibir mekan ..
iyi bir fiyat tutturabilirsen most sanırım senin için en iyisi.
rakamların nedir?? nasıl bir salon istiyorsun ?? bilkentte yakın olan international var, kentparkta most var.bunlar sana yakın.
mesafe uzak değilse bence ankaranın en iyi salonu şuan joyadır. muhteşem bi tesis. ilgili kişiler ve müsabık hocalar eşliğinde gidilebilir.
yok ben merdiven altı bi salona gitmek istiyorum çok ağır çalışcam ağır çalışmaktan öte motivasyonumu bozucak kadın kız olmasın istiyorum diyorsan kızılayda atlantis ( ibrahim hocanın yer ) mithatpaşada eski bilgin şuan rekor var.
oranium xlarge da başarılı duyduğum kadarıyla ama yeri sapa incekte.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
most life cok pahalı bir yıllık 1750euro indirimlerle minimum 1400lere geliyor sportsa gidebilirsin oranında yıllığı 2000bin lira civarı
Stock
En istikrarlısı Sports tur. Pahalıdır o ayrı. Kalitelidir.
Yıllık 3500TL civarı olmalı...
most der geçerim dahada bişey sölemem nakitte sıkıntı yoksa 2000 tl civarlarına iniyolar 1 yıllıkta .
Sports eskiden müşteri odaklı bir salonken şimdilerde tamamen müşteriyi nasıl daha fazla sağarım tarzı bir yer olmuş...
1990'ların sonlarında, 2000'ler de ve geçen sene üyeliğim vardı, verilen hizmet ve anlayış geçen yıllara oran ters orantılı düşümüş.
Ancak, tesis olarak her zaman alımlı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)