Stand muhabbetinden sima olarak tanıyorum zaten, bide arabayı görünce takip oluyo uzaktan :D benim ev o tarafta degil yaa, sigortanın arkasındaki büyük caminin 2 3 sokak üstü hemen.
Printable View
Seninki biraz uzakmış..
Hoş Adapazarı'nın başından sonuna yarım saatte gidersin... :D
Çocuk esirgeme yurdu vardı orda galiba
Daha o kadar keşfedemedim :D Sabah 8 de derslerim başlıyo kampüse çıkıyorum gece 11 de yatmaya eve dönüyorum :D
O neymiş be :D Ne bölümü okuyosun sen ?
Kimya okuyorum. Ama dersim 11 de bitmiyo :D dersler pazartesi hariç en gec 12 de bitiyo. Pazartesi sabah 8 akşam 5 full zaten. Dersten sora genelde çarkta oluyorum yada o gün nereye eserse o tarafa. :)
Adapazarı'nda yaşaya yaşaya seversin bu şehri... Çok ciddi söylüyorum bak bunu.
Mesela örneğini ele alırsak adapazarı'nda ömrün yollarda geçmez... :D
Konuyu geç gördüm sanırım sakaryada adam gibi toplanılırsa iyi arabalar çıkıyo ortaya bunu önce meraketmeyin.sadece bi topluluk yok kulübümüz vardı ama onuda kapattık herkes guruplara ayrıldı dahıldı yani anlıyacağın ama görüşmek istersen yine görüşülür sıkıntı olmaz talih abi seni büyük ihtimal o driftboy denen kişiyle karıştırmış belli o yönden k.bakma çünkü o arkadaşının yaptığı yenilir yutulur şekilden bişey değil bi Sakaryalı için (hoş kim olsa aynı düşünürdü)
ama sen istiyosan bi akşam görüşürüz sıkıntı olmaz 05052218348 7 de işten çıkıyorum ara görüşür tanışırız..
Bi kaç sene daha geçer ... İmkanların biraz daha gelişir... Çevren gelişir...
Adapazarı'nın en güzel yanı her yere yarım saat bilemedin 1 saat mesafede oluşu.
Kartepe - Kırkpınar - Sapanca - Akçakoca - Karasu -Cebeci - Kocaali - Kocaeli :)- İstanbul
Canın sıkılır toplaşır 10-20 Lira gaz parası atarsın arkadaşına :D D Can sıkıntısı mıkıntısı kalmaz.
Geçen hafta oyle yaptık zaten 4 liraya izmite gittik akşama kadar gezdik döndük havanın güzel oldugu gün sıkıldıkmı artık istanbul izmit tren dolmuş yapcaz bişeyler :D İzmitte bayaa canlıymış yani yazın hani 2 3 saatligine çay içmeye gidilebilir mantıklıda :) burda bi kafeye filan oturdun mu aksama kadar zaten 20 lira veriyosun izmit gidiş geliş 8 lira hem farklılık :D o yönden sakaryayı seviyoruz hani..
qadüR'm ... :D
Mevzuyu gerçekten kulaktan dolma bir şekilde biliyorum ama sanmıyorum ki aramızda konuşup halledilmesin... Di mi ?
Neyse yavrum benim... Burda tekrar konuyu açıp da ağzımızın tadını kaçırmayalım.
Bi akşam toplaşalım çay çorba içelim orda konuşuruz. :)
gökberk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neyse yavrum benim... Burda tekrar konuyu açıp da ağzımızın tadını kaçırmayalım.
Bi akşam toplaşalım çay çorba içelim orda konuşuruz.
tamam kanka öbür arkadaş bana msj attı bi gece ayarlayıp görüşcez
Kadir ve Gökberk beyler numaralarınız kaydedildi ;)
En kısa zamanda görüşelim...
Yok ben saat 12:30daorman parka geldım hatta 15 kışılık rezervasyonum vardı saat 2 gıbı cıktık sapancaya gectık mangala arkadaşlarla hatta gelıp arayanlar oldu keşke telefondan arasaydınız gelınce ben 67 plakalı doğanla gelmıştım scenıcle gelmedım ona baktıysanız
Valla özellikle scenic'e baktık göremeyince eve geçtik bizde misafirimiz vardı :) Golf5 le geldik gri 16 plaka.
Manıfoltlu doğanımla ılk yolculuma cıkıyım dedım scenıcımı almadım :D
Senı beklemedığımde super arabanın ıcınde bırbırımızı duymuoz
4.1 headers - 60lık duz boru - son da monza var bacak kadar alev cıkarmasada kerata kol kadarda alev cıkartıo şımdılık yetıo bana
bnde düzcedeyım artık 2 sene bi buluşma olsada nasıl arabalar var görsek =)
2 senedır Düzcesın illagörmusundur bızı Dip basık krıom jantlı kahverengı renault scenıc benm aracım
bu arada bı foto koyıyım gelenarkadaşlardan
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...94697894_n.jpg
ynlış olmus usta ya 2 sene daha burdayım okumaya geldım taaa rizeden :D
biz alışığız usta yağmura =)
131mirafiori öncelikle k bakma kardeşim hatlar karişti sonra sen ben hitap şekli yok demişsin ben seni tanimam etmem o yüzden beni ilgilendirmiyor senin hitap şeklin o yüzden sen dedim ;)
Sonra driftboy böyle değişik değişik yazılar yazıp şimdi kıvırma öle oldu bitti diye. Ben senin ne konuştuğunu neler söylediğini hatirliyorum boş muhabbet yapma. Bişe yapmadım diyorsun o zaman sözlerinin arkasında dursaydın da özel mesaj almayi kapatmasaydin telefonunu buldum oda açık olsaydida o zaman daha detaylı konuşurduk yüz yüze.. Neyse olan oldu ama şimdi ben öle böle demedim ayakları geç bizim hakkımızda konuşmana daha dikkat et bundan sonra..
Bursa benim de memlektim sayılır yarı bursalıyım ama kalabalık şehir demek büyük demek değildir sadece kalabalıktır.
Gençler yaşınız daha genç forumlardan tanıştığım çok kardeş diyebileceğim insan var ve tanışmadan da tanışmaya bile gerek olmayacak kişileri bildiğim olmuştur.Klavyeden yazmak konuşmaktan daha tehlikelidir ki ifadeleriniz bazen yanlış anlaşılabilir o yüzden dikkatli yazalım ima var isede sonunda bi smile atın ok ;)
Silincer takılı hali yle sana ufak bı patlama cektım :D
Agaseksenbir Şenol Benlis Videos | Facebook