evet yarın bizde hazırdık gitmeye haber geldi yarın diye
Printable View
evet yarın bizde hazırdık gitmeye haber geldi yarın diye
Şehit Birol Elmas | Facebook
abi karakamış mahallesinde oturanlar bugün diyor.. işler karıştı şimdi kimisi van'daki hava muhalefeti yüzünden gelemiyor diyor kimi geç gelicek diyor yarım saate belli olur herhalde..
Bi kaç yerden aldığım bilgiye göre cenaze bugün gömülecekmiş ailesi bugün istiyomuş...
hiç kimse doğru dürüst bilgi vermiyor.En son dedikleri cenaze yarın cenaze evindeki topluluk kent meydanına gitmiş 5 te büyük bir eylem yapılacakmış.ama buda ne kadar doğru bilemem
vallaha bize yarın diye söylendi extra bi durum olursa haber gelir heralde
peki konvoy olacakmı ?
kowoy olacaksa warım ama cenaze bugünse zor , 15 dakika sonra toplantıya giricem =( kesin bi bilgi yokmu henüz
şimdide şehit ailesi cenaze gelmesede ikindide cenaze namazı kıldıracakmış..olurmu demeyin oluyor çanakkalede şehitler kendi cenaze namazlarını kılıp cepheye şehit olmaya gidiyorlardı...
daha yeni öğrendiğim bir bilgi şehidimizin cenazesi 17.00'de gelmiş buraya ve cenaze töreni düzenlenip defnedilmiş.Bu yerel habercileri anlamıyorum ilk duydukları bilgiye atlıyorlar orada olmak isterdim ama olmadı malesef.Allah bir daha bu yüzden toplanmayı bize nasip etmesin..
cenaze bugünd talih başkan benm patroncağızım gitti.
bu arada@koray(131...) arıcaktn kardeşi aramadın buluşacaktık göya yalan oldu :D
konvoy yok herhalde haftasonu ?
Cenazemizi kaldırdik , çok kalabalık bir şekilde binlerce kişi ile kardeşimizi uğurladık Allah rahmet eylesin...
Evet cenaze bugun dü Katıldık dualarımızı ettik Allah ailesine sabırlar versin...
sakarya tt üyeleri olarak toplansak ne kadar istanbullu da olsam sakaryaya sürekli gidip geliyorum :)
bu memlekette self servis oto yıkayabileceğim bir yer varmıdır :)
Bütün petrollerde muhabbeti kurduktan sonra yikayabilirsin :)