Aynen Arda.. Benimde babamda vardı girip geziniyorduk beraber..Bana misafir kartı veriyorlardı :)
İzmir'deki metroya kartsız girmiştim geçen sene.. Sormamışlardı yani.. Sanırım girilebiliyor artık.
Printable View
valla bunu şu anda öğrenmek çok koydu ya gıder bi nikon d90 bakardım :(
vatan bilgisayar her ay en az 2 kere yüzde 25 indirim yapar ve piyasanın çok altında ürünler satar... kaçırdım diye üzülmeyin bu ay bir kere daha indirim olur gidin vatanbilgisayarın kendi sitesine üye olun onlar indirim olacağı gün sizlere mail yoluyla haber veriyorlar. bende geçen ay 32" toshiba full hd led tv yi 879 tl ye aldım. eskiden sadece worde yüzde 25 yapıyorlardı artık axess ve bonusada yapıyorlar... ama benden tavsiye sabah erken saatte gidin yoksa akşama kadar bayideki herşey bitiyor. eğer gidemem diyorsanız online olarakta alışveriş yapabilirsiniz
daha geçen gün gittim metroya
eskiden girerkende soruyorlardı artık sadece kasada soruyoralr ama günlük kart diye birşey yapmışlar alışveriş yapabiliryorsunuz sanırım
her c.tesi ve pazar günleri standart tüm ürünlerde %20 indirim oluyor. birşey almak istediğinizde haftasonlarını değerlendirmek daha iyi oluyor.