legend-R nickli sahısla alakalı olumsuz bır konu gördum forumda ve bende bu durumla alakalı bırkaç uyarı yapmak ıstedım techturkey ailesıne, bırçok arkadaşımızın bıldıgı gıbı ızmırdeyım ve crx turboluyorum.ılgılı şahısa salı akşamı 670 tl yi eft yaptım 3 adet gösterge karşılıgında,para hesabına geçtıkten sonra kendısınden hıçbır haber alamadık,tel açmıyo mesajlara cvp vermıyo,neredeyse 1 hafta olacak,benı cok magdur ettı arabam sehpada kaldı ne yurutebılıyoruz ne de ayar yapabılıyoruz,aslında konu fln acmıcaktım ama baktım kı baskaları da magdur yazma ıhtıyacı hıssettım uyarı nıtelıgınde. Sıtenın hıcbır yukumlulugu yok bu konuyla alakalı bılıyorum,zaten kendımız çozucez bu sıkıntıyı,çocuk oyuncagı degıl bu ısler ve para kolay kazanılmıyo,kımse bana bu kısıyı savunmaya kalkmasın,olanlar ortada,kendıme 2 gun verdım eger ıkı gun ıcınde herhangı bır dönuş olmassa tarafıma, solugu ıstanbulda alıcaz çarşamba gunu,yuz yuze hallederız daha net şekılde,670 tl gıtmıs zaten varsın yol parasıda gıtsın sorun degıl,paramdan çok zamanım gıttı boşu boşuna,ayrıca ılgılı sahıs foruma sureklı gırıp çıkıyor ama korkusundan aktıf olamıyor konularda,sıkıntı yok. Saygılar.