geçenlerde benimde arkadaşımın başına geldi kaldırıma lastiği vurmuş dedim polisi çağır rapor tuttur, gelen polis laga luga yapmış 50 liralık şey için rapora gerek yok vs. diye yine de tutturdu rapor hasar 2.000 lira çıktı :D
Printable View
geçenlerde benimde arkadaşımın başına geldi kaldırıma lastiği vurmuş dedim polisi çağır rapor tuttur, gelen polis laga luga yapmış 50 liralık şey için rapora gerek yok vs. diye yine de tutturdu rapor hasar 2.000 lira çıktı :D
pek bilgim yok ama geçmiş olsun.
Arabayı Ercanlar oto ya çektim, onları biraz sıkıştırıp bişeyler ayarlamaya çalışıcam artık
buyuk gecmis olsun. allah beterinden saklasın.
Umarım hasarın çok fazla değildir, firmasınada bağlı ancak hasarın yüksek olması durumunda firmalar biraz uzatabiliyorlar ödemeyi yada farklı yollara giriyorlar.
geçen sene başıma geldi foto çektik yükledik götürdük arabayı bi problem çıkmadı karşıladılar masrafın hepsini (axa sigorta)
aynı şeyi zamanında bende yaşamıştım polis çağırmadım sonradan beyanla halletmiştim hatta fotobile çekmemiştim sorun olmadı
Geçmiş olsun . Cuma günü bende şirket aracımla spin atıp kaza yaptım , şirketi aradığımda kaskodan karışlanabilmesi için polis weya jandarma tarafından tutulmuş kaza tutanağı we alkol muayenesi istedi , bariyerlere çarpmıştım özellikle onlarında resimlerini istediler
bir aracın uzerınde ne oldugu değil kaskonuzda nelerin beyan edildiği önemli çünki kasko bedeliniz herzaman aracın sahip olduğu ekipmana göre değişir atıyorum siz aracınıza kasko yaptırdınız ve 2 ay sonra jant lastik değisimine gittiniz egerki kasko firması beyanında bu jant ait bir ibara görmez ise kesinlikle ödemez adamlar kaza anında kaldırama vuran araçların lastıklerının diş kalınlığını olcup yıpranma payını hesaba katarak odemede bulurnurlar sistem budur arkadaşlar herzaman boyle seyler olmaz
ben birinde basışıma gelen bir olayı soyleyim türkiyede iken ankaradan izmite iş dolayısı ile gitmişdim gittiğim yerde aracimin ön ları kırılmıs bende beyanda bulundum adamlar üşenmeden kalkıp izmite gitip ordaki insanlara sormüşlar yanı eskisi gibi her beyan direk para ödemesinde bulunulmuyor altındaki bir çok sebeb arıyorlar para ödememek için yada daha az para ödemek için
Geçmiş olsun kardeşim. cana gelmesin ...
Gecmis olsun kardesim sikinti cikarsa senin sigortacinin bi arabasi olucak galiba sigortaciya hayirli olur araba
Eyvallah, Allah kaza bela vermesin kimseye