|
|
#1 | |||
![]() |
21 Ekim 2011 Cuma günü Saat 20:30'da Forum Bornova IKEA Otoparkında yapılacak olan toplu otomobil fotoğrafı çekimlerine tüm İzmir davetlidir.
Her ne kadar alışılagelmiş Cuma gününü değiştirmeyi planlasamda ( İzmir'de milletin sağa dola dağılmasından dolayı ) bu mümkün olmadı. Sağlık olsun dedik bu sefer kimseden tık çıkmayınca biz düzenleyelim dedik. İzmir bu aralar pek bi sessiz biraz canlansın istedik, hem de sevdiğimiz arkadaşlarımız kardeşlerimizle hep birlikte sıkı sohbet edelim istedik. Hava durumu için şu anlık görünen tabloda 21 derece olduğu ve yağışsız bir hava olduğu tahmin ediliyor. Gelecek olan herkese şimdiden teşekkürler ![]() Dipnot: İzmir'in milli fotoğrafçıları inşallah bizleri yalnız bırakmazlar bu güzel günde ![]() Konu hakında düzeltme: Abi bir kaç gündür foruma girmiyordum bugün dedim konvoy var acaba bizim konu nolucak akıbeti nedir bir girip bakayım dedim ve bence Fotoğraf Günü'ne gelecek arkadaşlar konvoya katılsınlar, benim orada kardeşim abim şehit olmuş bırakın fotoğrafı onlar daha önemli fotoğraf günü sonrada yapılır, 5 kare pozdansa bugüne kadar şehit olan herkes için konvoy düzenleriz daha iyi. Beyler Fotoğraf Günü için gelecek olan arkadaşlar Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet konvoyu - İzmir başlığından bilgileri alıp orada bulunsunlar, fotoğraf çekimini daha sonra gerçekleştiririz anlayışınız için şimdiden teşekkürler. Bugün şehitler için İzmir'de konvoy düzenleniyor, Tarkan Abi'nin bana yolladığı iletide gördüğünüz üzere o da bu günün mahvolmasını istemiyor fakat benim bu kendi kararım isteyen uysun istemeyen uymasın %50 gelmesin ben orada olacağım, Şehitlerimizi Anma Günü'nde birlikte olalım hep birlik yan yana olalım, bu iş Fotoğraf Günü'nden daha değerli bence Fotoğraf Günü daha sonra da yapılabilir, ama şimdiden birşey söylemek zor sizden destek bekliyorum teşekkürler
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? Son Düzenleyen DetailEF; 21-10-2011 10:36. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R53 Mini Cooper S (sold) , R3 RX8
|
Haydi hayırlısı olsun şimdiden.
İzmirin kızları ve fotoğrafçıları meşhurdur onların bu gecede aramızda bulunması en büyük temennimiz. I will be there. __________________________________ www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Linea 1.3 Jet 90HP!
|
bir aksilik çıkmazsa inşallah ordayım
![]() İzmir'imize hayırlısı olsun... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: vts II
|
öncelikle çok güzel düşünmüşsünüz
__________________________________ Alta düştüm diye üzülme, üste çıktım diye sevinme.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 99 GC8
|
o gün orda çeşitli tofaş gruplarının toplantısı oluyor ,bilginize..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Cuma günü o tarafta olacagım sanırım ama sabah yola çıkacagım için 2-3 gibi İzmir'den geçmiş olurum , akşama kalsaydım uğramak isterdim 35 lerin arasına 34 sıkıştırırdık
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
O benimde aklımda var ama daha duzgun biyer bulamadık değiştirilir fikri olan var ise yazsın değiştirelim.
__________________________________ www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Dizelimsi Mavişler..
|
dersten 20:00 de cıkıyorum ege kampüsten zıplarım ıkea'ya..
__________________________________ ![]() ![]() Baran Rent a Car - Bornova |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
onur maca bende gelııyım
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. Son Düzenleyen gökan; 16-10-2011 22:01. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Hahaha
![]() Ben Yine Maçtayım Cuma günü
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Can 21 ekim dogum gunum,benide cekermisin?
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Bu da mı illuminati ? Son Düzenleyen DetailEF; 16-10-2011 21:59. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
@gokan herkese yetecek kadar getiremem heralde =)
aklına yer gelen varsa yazarsa sevınırım. __________________________________ www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Aynen beyler bayanlar, başka ortak nokta akıllarına gelen varsa lütfen çekinmeden yazsınlar voltranı hemen oluştururuz
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 99 GC8
|
abi tavsiye isterseniz, pazar 13.00 gibi fln yapın. kimse olmaz. gündü olması cekimler icin daha iyidir..
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
bi aksilik olmazsa gelirim bende