|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Basık yuki (SOLD)
|
Arkadaşlar avrupa yakasından izmite kim gidecek şöyle isterseniz ufaktan bi liste oluşturup hep beraber gidelim.. Ben yeşilköyden gideceğim emre şener ile. Biyerde toplanıp gidebiliriz.
Mustafa Başar Emre Şener Emir üstündağ (BAH30) |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
Kanka geliyormusun
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
dangalagın biri konvoyda aracıma carptıgı için hiç sıcak bakmıyorum bu olaya, insanlar beynini ayağını yönetmesi için kontrol edemiyorlar maalesef.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: vs grandepunto
|
bilinçsiz şekilde kullananları ayıklarız aradan keyif için gidilicek sonucunda can sıkmanın bi anlamı yok sakin sakin güle oynaya gideriz bi yer saat belirleyelim 2 köprünün çıkışı aslında çok uygun bunun için
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
gelmeyi planlıyorm. ama net değil bulsma olacaksa bence memetcik opet en güzeli olur
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Ben kısmetse gidecegim,yanımda gidecek 15 kişi bulursam hepsini götürürüm
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
düşünüyoruz bizde ama bakalım
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: vs grandepunto
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Kurtköy Mehmetçik Opet,
Kahvaltı imkanlarıda fena olmuyor değerlendirmek lazım. Ama konvoy içerisinden ve dışardan konvoya salça olacak kişilerden çekindiğim için ben tek başıma gitmeyi tercih ediyorum. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
gişelerden sonra olanı kastetmistim anadolu yakası cıkısındaki
![]() edit: benden önce yazılms aynen öyle bide başlığı birisi editlesin okudukca gözüme takılıyo 23 ekimden
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
Merhmetçık opet toplanmak ıcn gercekten musaır bır yer ..
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Tamam anladım bende bi an mehmetçik opet ne alka dicektim
bizde konvoydan açıkcası çekiniyoru ben EMG cooper S JET 01 GP BKM mugen S2000 ve UD585 S3 ufak çaplı bi konvoy oluşturucaz kısmet artık yolda denk gelirsek
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
+ Söylemek istediğim buydu.ne yazıkki bunu çoğu heycanlı arkadaş düşünemiyor.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Bız sabah erkenden cikicaz Turbo iesle denemek isteyen olursa yolda hem dener hem gideriz
))
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
ya bu sefer konvoyda bi deneme yapalım ekonomik konvoy olsn ortalama 90km hızla gidelm
salça olanlara el sallayalım asker konvoyu gibi gazlamalı deil düğün konvoyu gibi sakin sessiz gideilm
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Aramızda bu heyecanı tatmaya ilk defa giden bir çok genç arkadaşımız olacak onları dizginlemek heleki otobanda hiç kolay bir iş değil. Bundan dolayıdır yazdıklarım. Kimse çıkıpda yok öyle şey olmaz yaptırmayız / yapmayız demesin bunu yıllardır yaşıyoruz ve birilerinin canı yanıyor bkz. üst mesaj
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |