Ozaman ben yumurta alımını karton olarak gerçekleştireyim :D
Printable View
yumurta kolay paşam :) sen tavayı büyük al :) tavası büyük olanın saçları dökük olurmuş :) özgür pazar sabahı hastayım beni hastaneye götürmeye gelsene yengeme hürmetler :)
xoray abi program yapıyosn sanrım :D :hehe:
ozaman herşey 1 milyondan saç tava alalım paşam ;)
özgür abi beni et yalancı cıkmazsn hayatımz hastanelerde geçiyo :D :D
seko iş oraya kalsın bir sekılde ayarlarız :D
aksam gelicenmi idareye ugur yarın sabah gidiyor :)
Ben de tam grip olacak zamanı buldum.Ağzımın içinde yararlar,dudağımda uçuk,burun şırıl şırıl akıyor + yara var.Kısacası şu an pert durumdayim.:D
mustafa işini sağlama alıo biri ekerse diye ahahah :D (misal hava güzel olursa ben gelemiycem ;) )
Körfez'de kahvaltı yapacak doğru düzgün bir yer yok. Yakın olan Börekçiler var o kadar. O yüzden geleceklere hazırlıklı gelmelerini öneririm. :)
bizde 5- 10 araba çıkabilirizde benim içimden gelmiyo hiç gitmek :D
Bende büyükçekmece Tarafından Gelicem Yolu Da Bilmiyorum Avcılar Beylikdüzü'nden gelecek varsa buluşup gidelim :D
ya yarısa gırmekıstıyoruz ama konu bulamadım bılgıyı alabılecegım bı yer varmıbılen arkadaslar
fuat abi burdan ulasırsın
http://www.techturkey.com/forum/sohb...fez-pisti.html
arkadaşlar avrupa yakasından bir kaç araba çıkmayı düşünüyorsanız bizde ayak uyduralım anadolu yakasından bi yerde buluşup(gişeler veya ataşehir) hep beraber gidelim bayraklar eşliğinde az çok farketmez otobanda zaten gazlama muhabbeti falan olmycak vatanseverler bize destek vericektir. (anadolu yakasından geliceklerde buraya yazarsalar daha net olur) birde izlemeye gelen araç sahipleri piste uzak yerlere park etmek durumunda kalıcaklar kalabalık olursa
Bayrağını kapan konvoya katılsın biliyorsunuz konvoy istemiyorduk sorun olur diye ancak bu durum farklı ...
Arabam yetişmedi, arkadaşımın aracıyla geliyorum. Kahvaltıyı gelmeden yapacaz mecbur, kendi arabam olmadığından piknik tüpü alamıyorum yanıma :D
avcılar ekibi ile 4 yada 5 araba geliyoruz bizde mehmetçikte görüşürüz ;)
bende gelmeye çalışıcagım. iş durumuna göre
xoray abi tüp alma tüplü arabamız var sıkıntı yok ;)