Kimsenin başına olumsuz bir olay gelmemesi dileğiyle Serkan'a jpeg desteğinde bulunuyorum :)
http://www.forwardedemails.com/wp-co...werfulad15.jpg
Printable View
Kimsenin başına olumsuz bir olay gelmemesi dileğiyle Serkan'a jpeg desteğinde bulunuyorum :)
http://www.forwardedemails.com/wp-co...werfulad15.jpg
eyvallah koray abi :)
Havada düzelse muhteşem olur, bugünki gibi soğuk olursa çok fena kemiklerim dondu. :)
bende sabah erken saatlerde gıtmeyı planlıyorum arkadaslar yarıs oncesı eger guzel bıyer bulabılırsem soyle sıkı bı koy kahwaltısı yapmak ıstıyorum....
bıkac mekan arastırdım net ten ama bulduklarımın hepsı pıst e bıraz uzak...
o cewreyı bılen arkadaslardan kahwaltı yapıcak guzel temız bıyer tawsıyesı alabılırım:D:icon_tup:
Ben dediğim gibi yapabilirsem size menümü yazayım,
Baharatı bol sucuklu yumurta & taze ekmek
Beyaz Peynir & Poğaça
Domates
Demlik çay
:D
valla bana gideceğim saatte oralarda çorbacı olursa iyi olur:)
yanınıza koliyle su alın orada satarsınız hondam zamanında o sıcakta gıtmısttıkte amele gıbı yanmıstık adam getırmıs kolıyle suyu satıyordu 1 liradan dönüş parasını cıkarmıstır kesın :D
he koray abi sen tecrübelisin sanrm bu konuda :D pisste yicek içicek wc v.s. ihtyac durumları ne alemde fiyatlar falan cok şişik oluyormu giderken yanımıza sandvc v.s. bişi almayı önerirmsnb
Bayan arkadaşlarımızla gelsek sıkıntı olur mu?
biz eşlerimizle geliyoruz sıkıntı neden olsun ki..rahat olun..
Yıyecek ve ıcecek ıcın ıcerıde kızılkayalar hızmet verıcek su kola vb ıcıcekler soguk olarak temın edılebılır ayrıca doner kofte hamburger gıbı secenekler de taze hıjyenık sekılde pıst ıcındekı kafeterya alanında mevcut olacak arkadaslar .
Gel başkan sıkıntı yok :D ben 07:15 civarı orda olmak istiyorum / planlıyorum :)
Bir büfe vardı eskiden köfte ve sucuk satan fiyatlarıda makuldü Serkan ama şuanda hala duruyomu bilmiyorum. Bununla birlikte bazı organizasyonlarda İzmit merkez'den arabaı ile gelip canlı satış yapan KöfteVan araçlarda olmuştu zamanında :)
Ama oluşacak izdihamı düşünerek kemirmelik bişeyler almak lazım gelirken :D
teşekkürler b.aktepe ,xor, ef186 :)