|
|
#1 | |||
![]() |
beyler PERŞEMBE sabahı Tasiş ihalesi için antalyaya gelecem bu ihalenin yapıldığı yeri bilen var mı aramızda ?
Havaalanından nasıl ulaşım yaparım. __________________________________ Son Düzenleyen mmustu; 17-10-2011 13:06. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Havalimanı çarşamba saat kacta tam olarak o tarafta benim işim olcak birakabilirim ama saati önemli =)
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
TMO yanı Büyükliman diye geçiyor
şimdi uçak biletlerine bakıyorum sabah erken saatte orda olmam lazım 9 da tasişte olmam gerekiyo |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Ulan dün söylesen puntoyu sökmez beraber giderdik mis gibi
![]() Neyse sen dizel bisi bul, gideriz yine yarın gece
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
limanda dediğin yer müsait olursam beraber gideriz yarına haber veririm sana. Bende bi göreyim hem
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
YAW İHALE PERŞEMBE GÜNÜYMÜŞ :d
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Limansa şöyle diyeyim
Havaş a binicen En son Durak ilçelere giden minibüs midibüs duragı var ( kemer kaş demre fln ) orda inecen ordan limana dolmuşta geçer takside ama tugral limana gidecekse sıkıntı yok =) __________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bu şekilde ulaşım varsa sıkıntı olmaz da benim çok erken saate uçak bulmam lazım saat 9 da limanda olmam gerekiyor
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
1 Gun onceden gel istersen koşuşturma olmaz hem en temizi
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
müsait olursam dediğim gibi hergün arayabilirsin. Tasiş limanda ucakla geliceksen antalyanın diğer ucu. Taksiyle 80-90 lira yazabilir. Otobüs varmı bilmiyorum sistem yeni değişti.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
eyvallah tuğralım
dediğim gibi sabah erken saat olması karıştırıyo ortalığı şimdi uçaklara baktım en erken uçak sabah 7 de antalyada iniş 08:15 i bulur hani tam ulaşım bilgisi olursa elimde çok dolanmadan gideyim kimseye zahmette vermemiş olurum
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Agbi en temizi 1 Gun onceden gelip dinç kafa ile gitmen 60 70 e temiz oteller var merkezde
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
ANtalyanın çıkışı ya Liman dediği yer. Havaalanı bir uç orası başka bir uç yani öyle düşün mustafa abi
çalışmıyor olsam yardımcı olurdum ama iş var maalesef. Migrosun oraya kadar havaş getirse eğer seni. Sende migrosun orada ilçelere giden midibüsler var onlara binip liman kavşağında indir dedin mi 2 3 liraya götürürler dönüştede aynı yerden bindigin midibüslerden sürekli geçer oradan da merkeze rahat bir şekilde gelirsin.
__________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
o iş aklıma yattı zaten havaş son durak minibüs devam
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
aynen abi limanda indiğin yerden biraz yürüyeceksin o kadar çok değil oda.
__________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ok bu iş güzel oldu
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
abi sen 1 gun onceden gel bence geldıgın gun bı prova antreman falan yap ertesı gun finallere oynarsın
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |