maşallah çok sevimliymiş eğer gercekten hayvan sevgisi için bi dostluk içinse bence araştırmayın ve bakın ona eminim sokak köpeği ise bile sizin bu sahiplenmenizin karşılığını size vericektir....
offf köpeğimi özledim
Printable View
maşallah çok sevimliymiş eğer gercekten hayvan sevgisi için bi dostluk içinse bence araştırmayın ve bakın ona eminim sokak köpeği ise bile sizin bu sahiplenmenizin karşılığını size vericektir....
offf köpeğimi özledim
tolga beagle olması lazım ona bensettim.
gelınce mutlaka ara panpa sana sözüm var :)
Melez gibi duruyor kulaklar tam retriever kulagi :) arka patilerinde 4mu 5mi parmak var eger 5se coban retriever tarzı bi melezdir. Hatta Labradorluk var biraz onu soyleyebilirim :)
çoban köpeği ve st bernard kırması gibi duruyor..iri bir köpek olabilir yetişkinliğinde :) huyu güzelse içiniz ısındıysa ve tabiki yaklaşık 10 sene boyunca hiç büyümeyen bir çocuğa bakabileceğinize inanıyosanız sahiplenin derim..
Kesinlikle çok doğru sürekli gözetilmesi ve ilgilenilmesi gereken ciddi bir sorumluluk bazı insanlarlar onlarında duyguları oldugunu unutarak günlük heveslere göre hareket edebiliyor buda Hayvan icin cok yıkıcı sonuclara yol acabiliyor cunku kopekler koşulsuzca sahiplerine bağlanır ve ayrılmak onları cok üzer. Her gününüzün bir kısmı ona ait olacak ozellikle ilk 2 sene