https://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrz...w/an658071304/
buyrun, arabayi aldigim link...:) dün aksam acik arttirmadan kazandim...:) 2500 isvicre frangina...:) trafik muayenesi fln var... :) yoksa bu para cok crx icin...:)
Printable View
https://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrz...w/an658071304/
buyrun, arabayi aldigim link...:) dün aksam acik arttirmadan kazandim...:) 2500 isvicre frangina...:) trafik muayenesi fln var... :) yoksa bu para cok crx icin...:)
en guzelınıı yapmısıınızı hayırlı ugurlu olsunn detaylı fotoraflarını beklıyourzz benımde rex ım var kırmızı mermı :D allah ızın verırse guzel bır seyler yapıcagız kısmetse :)
10u-R yanında CRX SiR görünce şok oldum meğersem nick benzerliğiymiş. :D
Hayırlı olsun makine çok güzel elektrikli cam düğmelerini bana sat :D
lazimsa size elektrikli cam dugmesi, ben size yazin bol bol getireyim...:) burdaki butun crx ler elektrikli...:) isvicrede elektrik fiyatlaru uygun, hic kacmamislar:D
o zaman ırtıbata gecelımm :D
=) onurkarahan9@hotmail.com aradiginiz ufak tefek parcalari isvicreden ayarlayabilirim... yalniz tr deki posta gümrüklerinde problem cikacagindan, parcalari yazin bizzat arabamla getirme imkanim oluyo...:) abimin eski tiposuna komple motor getirmistim:)))
eklıcemm senıı msn acmıyorumm artık :) ama eklıcem bırazdan meliibora@hotmail.com olarak gelıcek :)
2500CHF 5bin tl fln yapiyo... uc assa bes yukari...:D
sen ona pahalı dıyosan sahibinden.com a gırme sakın :D 5 bıne yatak sarmış rex veriyolar burda onlara bakıp ağzımızın suyunu sılıyoruz :hahaha:
valla bana 3. stop klima paneli orjınal deliksiz arka pandizot orjınal paspas tozluk falan getırebılırsen yolunda vtec açarım :D
hayırlısı olsun rex güzeldir birde b serisi dahada zevklidir ufak dokunuslarla cok daha güzel olabilir.
Yaza kadar netden ne duserse parcalarinizi almaya gayret ederim, sorun olmaz!:) yalniz biri bana 3.stobun ne oldugunu resimli olarak anlatabilirmi??:))
arka tarafta kucuk cam var stopların orda onun tam ortasında olur ;)
onur e46 tan sonra bu seni bozmasın enginin selamı var :D
Onur araban hayırlı olsun , Taner'in kardeşisin di mi sen :) Taner'de gc8 diye ölüyor adam:) Crx parçası tr de az olduğundan burda çok dua edenin olur. Tekrar hayırlı olsun..
canım crx çekti.