Bence pek dürüstçe sayılmaz... Vinç düşmüş filan... Tırdan düşme fırtına da
kiremit düşme şehir efsanesi olmaya başladı son zamanlarda.ben inandırıcı bulmadım yaw
şu anlamda iyi olanı yapmış en azından tavanın boyalı olduğunu gizlemiyor diğer 2 ilanda tavan boyası bahsedilmemiş, diğer ilanda da sürtmeden dolayı 3 parça boya yazıyor yine tavan yok. 2. el araçlarda gerçekten dikkat etmek gerekiyor
İllegalliğinden açmadım konuyu. Adam ticaret yapıyor. Haram veya helal gerisi ona kalmış. Anlatmak istediğim çalıntı buluntu olarak verilen ilanın internette 1 gün kalması. Yani o ilanı görmeyen arkadaşlar yeni ilana ve satıcının dalaverelerine inanaraktan araca niyetlenebilirler onlar için yazdım.
amenna eywallah ,
hem fikiriz kesinlikle ticaretinde eleman bariz belli , dediğin gibi dalavera yapmışsa onu bilmem sadece iki ilanı açtım baktım içimden geçeni yazdım ,
şu anlamda iyi olanı yapmış en azından tavanın boyalı olduğunu gizlemiyor diğer 2 ilanda tavan boyası bahsedilmemiş, diğer ilanda da sürtmeden dolayı 3 parça boya yazıyor yine tavan yok. 2. el araçlarda gerçekten dikkat etmek gerekiyor
Her zaman... İyi bir mekanik motor ve boya kaportacı ile gitmek bile
bazen yetmiyor. Yetkili servisten 160 TL verip sorgulatmak en güzeli