|
|
#1 | |||
![]() |
Okul için hocalarımız Prof. makina istediler uygun yollu alınabilicek kaliteli hangi makina seçilmeli
Varmıdır tavsite ettiginiz bişeyler? Şimdiden teşekkürler.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
Sıfır olarak suan piyasada en uygun canon 1000D var model oalrak eskı olabılır ama fazlasıyla ıs gorur. 18-55 lens kıtı ıle bırlıkte satılıyor ılerde genıs acılı ıyı bır lens aldıgın zaman kendıne cok daha guzel olur kardeşim . 960 tl cıvarlarında suan.hatta electro world'de 800 e dustugunu duymustum
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
butce nedir ? Ayrica bolum nedir ki hoca slr makina istiyor?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bütçe 1.000 civarı üstü belki biraz cıkar .. ayrı yetten bölüm grafik tasrım fotograf dersleri başladı bu sene hoca prof fotograf makinası istiyor hem amatör olarak başlıyacagımız hemde iyi bişey istiyrom bu civarlarda ne ola bilr ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
![]() Kardeşim fazlasıyla işini görebilecek bir makinadır bu .. butcenede uygun
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
o zaman canon 1000D araştırması içine giriyoruz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bu çok iyi oldu,yeni fotograperım
bu arada haber beklıorum senden __________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
dersteyim açamadım şimdi aklıma geldi yan komşum x bir firmada hoca o işlerin hocası ona danışıcagım akşama
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
geçicenmi dükkana,yoksa evdemi komsu?
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
arıycam birazdan
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
biraz üstüne cıkabilirsen sana canon 400d - 18-55 lens - 70-300 sigma, battery grip (orj) canta , tripod , çift batarya , 2gb extreme cf kart verebilirim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
harun eğer d80 işini görürse cok temiz bi d80 var satılık cizik bile yok kutuları poşetleri kabloları herşeyi duruyor. aklında olsun.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
1000D yeni sattım tertemiz 600 tl ye.. Ama 1200 tl ye yine tertemiz hiç kullanılmamış 550D aldım kat kat üstün.1000D kesinlikle seni kesmicektir. Canonturk forumundan bakmanı öneririm
|
|
|
|
|
|
#14 | |||
![]() |
güzelbir fiyat pm atabilrmisiniz siz tavsite ediceksiniz işimi görürmü görmez mi bilemiyorm bu yorum 1000d'ye bakışımı cok degiştirdi kafam karıştı ne almak lazm acaba
|
|||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
ya ben cok tavsiye edicek konumda deilim bence iyi foto çekior
ama sen bilenlere sor araştır alternatiflerde d80 önerirlerse elde var bitane oda aklında olsuın
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
fiyat bekliyorm o zaman
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Tertemiz nikon d3000 var kit olarak 750tlye off topic satiliklarda ilan mevcut dusunursen
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
peki işimi görürmü biraz blgi verirmisiniz ?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Güzel makinadır görür. Pazarlık yap Harun
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:56 ::::

Varmıdır tavsite ettiginiz bişeyler? Şimdiden teşekkürler.

o zaman canon 1000D araştırması içine giriyoruz