|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi a3 + Laguna 1
|
Bütcem 27.000 TL. ile 31.000. TL arasında cok kararsızım.Yardımcı olursanız sevinirim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: is
|
a3 alacaksan kesinlikle manuel al
ayrıca o fiyata ben a3 derim full bi a3 alıp bastınmı çok tatlı oluyo
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Ya A3 ünde yedek parcası cok pahalı diyorlar kaskoda ona keza karar veremedim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
civic daha sıkıntısız olur.. a3 daha oturaklı olur kanımca
burda senin bu araçlardan ne bekledigin önemli bence |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
Audı Tabikji tartısmasız
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
İkiside Ayrı Dünyaların Araçlar
Senin İstediğin Beklentilerine Bağlı Ama Ben Şahsi Fikrim A3'
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Ben Sert Kullanırım Arabayı nerde cukur var gelir beni bulur bütün bonusları toplarım yolda ha bire bana sıkıntı acmıycak fren sistemi iyi olmasını istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: FN2
|
Alman konforu gibisi yok a3 alın hayırlısı olsun şimdiden
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
a3 tabikide ,duz vites olmasina dikkat et.otomatigi sorunlu oldugundan degil domuz gibidir ama cok yaktiriyor.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
![]() A3'ten uzak dur o zaman abi, malum Audinin parçaları pahalı, Opel Astra'yıda düşenebilirsin abi, hem daha modelli ve daha diri bir araç almış olursun
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
A3 muhtemelen 1.6 motorlu versiyon olucak
motor parçlaarı çok aşırı ucuzdur Yürüyen aksamı çok çok dayanıklıdır .. Diğer parçaların pahalı olması bir sorun teşkil etmez genel olarak çok sorunsuz bir araçtırlar zaten Hiç düşünmeyin.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Subaru
|
Audi yedek parca olarak hondaya gore daha pahali,1.6 a3 yerine 1.6 civic(2007-2011) dusun derim konfor olarak cok farkli oldugunu dusunmuyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Birde o var audi a3 2004 modele kadar 29 dan baslıyor 35 ekadar yolu var hondada 2007 modeli filan 30000 a alabiliyoruz pofff
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ....
|
a3 ün parçasının pahalı oldugunu kim söylüyor?
pardonda japon aracı gibi yan sanayi parcasını alamıyorsunuz diye audi pahalımı oluyor? japon araçlarının orjinal parca fiyatların kimse bakamıyor tabi orasıda ayrı. parça olarak zerre kafana takma. şaşmaz sanayi girişinde atılgan var-fatih var-okulun karşısında benzinliğin oradada var bi parçacı. en büyüğü atılgandır var yetkili servise dahi parça temini yapan bir firmadır
Son Düzenleyen lnd_samet; 18-10-2011 11:21. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
a3 açık ara
![]()
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: polo 6r
|
Tartısılmaz a3
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
a3 aldım tesekkürler yardımınız icin
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
oncelıkle sunu soylıyım yılbasındakı halımı gordum sende bende leonmu cıvıcmı dıyodum gıttım a3 aldım
![]() Bıkere sunu soylıyım konfor ve ıc mekan kalıtesı bu paraya hıc olamıcagından ıyı.arabadan neler bekledıgınde cok onemlı ben yılda 2.bınlıra verıyorum kaskoya sadece o bıraz uzuyo o kadar.parcaları pahalıdır ama ucurum yoktur arada otuz kırk daha pahalıdır ama kalıtesıde o yonde benım arabam 2002 model degısensız boyasız aldım her tarafını ben yaptırdım en ufak bakımından en agırına kadar yaptırdım benı hıc uzmuyo oncelıkle bunu soylıyım.gecen bakımdan sonra maf ve bogaz temızlıgıde dahıl lpg de ayarlandı pazar gunu 60tllık aldım bugun 345km oldu yenı bıttı.frenıne yol sesı konularına falan zaten hondayla kıyaslamaya gerek yok alırken ıstedıgın arabayı vw tech yada ılkeler mıydı oraya gotur baktır onay verılırse al sonra keyıfe bın __________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |