|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 6K2 Ibiza AKL
|
arkadaşlar selam ;
araba bakıyorum son günlerde 1.4 is buldum birtane ama sizdende bilgi almak istedim ... Honda Civic 1.4i S 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 61916118 ilan budur , makul bir fiyat biçmiş fakat motor 124bin'de yenilenmiş diyor.mod yapılmış bikaç dokunuşla .. sizden yardım istiyorum , saygılar ... __________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: i olmayanun bu forumda ne işi var ???
|
otomatik ve yeşil + klima yok ben değmez diye düşünüyorum fiyatın düşük olmasına aldanma paran yoksa 1 ay sonra 2 ay sonra al ama düzgün araç al
__________________________________ Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ: |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
sahibi ile konuştum , kaza yok diyor , değişen de yok . çizikten dolayı düzeltme ve boya varmış kapıda... İbiza bakınıyorum ayrı etten ama , Honda yani
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
elınden cıkarırkende zor cıkarırsın ve zarar bıle edebılırsın. bence baska araclara yönel veya bıraz daha bekle,kış geldı pıyasa azda olsa düşer. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Subaru
|
Klimali manuel arti sedan 1.4leri bu fiyata alabilirsin,ayrica sahsi gorusum imkanin varsa butceni 2,3bin artir 1.6ies al 1,4 gitsin diye basicaksin 1,6 ile ayni yakacak ayrica mod. Olarakda 1.6ies emeklerinin karsiligini daha fazla verir.. Tecrube ile sabittir...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Focus II Tdci X pack // Civic 1.4i S
|
arkadaşlara katılıyorum . ilerde aracından soğuyabilirsin
sürekli bakar olursan 14 e fln düşüyor güzel is ler . bana bu aracla cok oynanmış gibi geldi .
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
donanım evet önemli aslında fakat ne bilim içimde bir Honda sevgisi oluştu.İbiza bakınıyorum çoğunlukla , signo'lar bilhassa aklımı çeliyor.
Bide ; içime dediğiniz gibi sinmedi pek . bakınca sanki insanın içi kararıyor gibi ben öyle hissettim şuan en en azından ... içime sinen birşeyler bulana kadar devam o zaman ![]() ayrıca ; bilgileriniz,açıklamalarınız için teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT Son Düzenleyen o.güngör; 18-10-2011 11:53. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
konu kapatılabilir.teşekkürler
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: is
|
|
|
|