|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: bertone
|
Arkadaşlar bu arac hakkında bilgisi olan var mıdır yada yakınında olupta gören bilen tanıyan? Araç avcılardaymış. Malum ta İzmirden gidecez o kadar yol tepip.Yardımlarınız için teşekkürler.
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 61756641 Son Düzenleyen Bertone; 18-10-2011 19:25. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bu araç için konusmuyorum,ama araba bakarken bu renk bi Sİ için edremite gitmiştim araç sağa devrikti ve sunroof camı orj değil kesme camı silikonla tutturmuşlar ondada klima filan yoktu..Ama bu araç o mu değilmi tam anlayamadım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Arıyor...
|
Bana sağ çamurluktan kaza var demişti araç sahibi şasede direkte sıkıntı yok dedi ama bilinmez
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Civic si ,avensis,converse
|
99 trafik çıkışlı nasıl oluyor arkadaşlar onu çözemedim 6 sene galeridemi yatmış bu araç ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: İBİZA TDİ 34 SC 012 :)
|
bence hışır duruyorrr 3-5 daha koy benim arabamı vereyim arabama her türlü kefilim bilende bilir...http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1236023/detay/
__________________________________ Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Civic si ,avensis,converse
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
biraz sıkıntılı geldı bu araba bana
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
bu arada sahibi ile konuştum sadece sağ ön çamurluk işlemli gerisi orj komple boyalı dedi bana sunroof falan halledilmiş herhalde sıkntı çünkü sorun yok dedi sunroof orj dedi bi tek çalışmayan aksamı sol ön cam kalkmıomuş oda krikodan olabilir. Bende kararsız kaldım istanbula kadar yol tepecez. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ben Avcılar'da, hatta Denizköşkler'de oturuyorum ama bu arabayı hiç görmedim nedense
![]() Konu başlığına Avcılar yazarsanız başka arkadaşlarda yardımcı olur. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
İlginizi çin teşekkür ederim arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Bu araba için gece vakti 2 saat Edirne'ye gittim ustamla birlikte 45 dk adres aradım neyse
arabanın başında 10 dk durmadım. 1. Sunroof camı yok, mika kesip yapıştırmışlar. 2. Ön camı öyle bir oturmuşlar ki sağ direkle arasına parmak girecek kadar aralık. 3. sağ ön kule yi öyle bir oynamışlar ki gece karanlığında kaynak dikişlerini görmemek mümkün değil. 4. Başından belayı atmak için 6 milyara bıraktı Edirne'deki sahibi ben paraya kıyıp almaya çekindim açıkca. 5. Arabanın bir tek arkası temiz ve orjinal 6. Arka cam önünü kesip biçmişler. 7. Toprido kapağı kırık kapanmıyor. 8. Klima varmış ama sökülmüş, kaput altı berbat 22 plakalı başka Füme sedan SI varsa linkteki arabanın günahını almamış olayım. Sanırım araba takla atıp sağ ön tarafın üzerine yatmış sağ ön ve sağ tavan rezalet. Bence taaaa İzmir'den kalkıp gelmeye değmez. Zamanınıza ve yol paranıza yazık Dip Not: Bahsettiğim olay aşağı yukarı 1 sene önceydi. Son fotoğrafa dikkatli bakarsanız sunrooftaki problemi görebilirsiniz Son Düzenleyen SOMEONESPECIAL; 18-10-2011 21:37. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: geLen yaPıLıYo RESET atıLıYo soNRada yeNiSi aRaNıYoOo...
|
kardeşim arabaya ben baktım bır arkadaşımız ıcın ıyıce ınceledım yukarıda yazılanların dısında arkadan da darbelı ve b ır cok parça değişmiş sanruf camı orjınal deıl slıkonla tutturmuslar yok sanrufu çaldılar falan dedı ama tavan macun dolu araba macundan yapılmış hıc kendını yorma kalkıp gelmeye bosuna vakıt harcarsın kardeşim
__________________________________ biZi biLen biLir biLmeYen zaMaNı geLinCe öğRenirRr...K.G.T... Son Düzenleyen cEmiL PEPE; 18-10-2011 21:38. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
patlatmışlar anlaşılan
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Abilerim kardeşlerim hepinizi seviyorum Allah razı olsun bilgilendirmeniz için.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: //BMW /E93__X3 2.0d_corolla 1.4 d4
|
İstersen boyasi yeni dösemeleri yeni yapildi sedan füme var bende
__________________________________ KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: geLen yaPıLıYo RESET atıLıYo soNRada yeNiSi aRaNıYoOo...
|
si arayan kardeşim selım arkadaşımızın arabası full orjınaldı zevkıne yenı kaporta boya yaptırdı en son doseme yaptırmaya goturmustu arabasını buna kefılım boya kaporta dosemelerı yenı yapıldı araba ok gıbı suan ızmırden kalkıp gelmene deyıcek bır araç
__________________________________ biZi biLen biLir biLmeYen zaMaNı geLinCe öğRenirRr...K.G.T... Son Düzenleyen cEmiL PEPE; 18-10-2011 23:48. |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
edremitte çakal bi galericideydi demekki o araç
|
|
|
|