Volkswagen Golf 4 "2001 için havalı süspansiyon arayışındayız. Vag buluşmasında 4 'ün birinde mevcuttu bu uygulama. Sormak istediğim maliyeti ve nereden temiz edebiliriz?
Volkswagen Golf 4 "2001 için havalı süspansiyon arayışındayız. Vag buluşmasında 4 'ün birinde mevcuttu bu uygulama. Sormak istediğim maliyeti ve nereden temiz edebiliriz?
7000 TL gibi bir maliyeti var bildiğim kadarıyla
golf teki arkadaş yanlış hatırlamıyosam kargosu gümrüğü falan filan 8000 lira civarındaydı
Gökhan CEYLAN
o kadar çıkmıyo artık istanbulda bu işi yapan var garajın ismini hatırlayamadım ama 4500tl+500(işçilik) gibide bir fiyatları var elektronik sistem
Wolkswagen golf havalı süspansiyon sistemi airforce suspension - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 59150709
Sahibi siteyede üyedir.Konuyu görürse oda yazacaktır...
O Golf'teki sistem olabilcek en iyi sistem yalnız , 7-8bin maliyet normal yurtdışından Türkiye'ye getirttiğinizi düşündüğünüzde![]()
izmirde bir abimiz var ben ondan subaru legacy için bir fiyat almıstım 7 bin lira fiyat vermişti bilginize iş oldukca prof şekilde birde adana yapanlar var 2 binlira maliyeti oldugunu dumustum ama aralarındakı farktan bilgim yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)