|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: scirocco + 107
|
Arkadaslar, Turkcell'de veya iPhone da program olarak istedigim numaranin bana ulasmasini engelleyebilir miyim???
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
turkcell musterı hızmetlerınden bunu yapabılırsın
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Blackberryde sms-call blocker programları var.. Blackberryde varsa iphone'da illaki vardır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: FD6
|
blacklist programı var cydia da ama stabil çalışmıyor. (JB olması gerekli cihazın)
appstore da ise bildiğim kadarıyla yok __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
benim dandik dst mde bile var iphone da olmamasına imkan yok
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
var var
iphone iblacklist program adı __________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: scirocco + 107
|
vallahi yok, app store daki programlara bakiyorum, yorumlari hep ise yaramiyor yonunde...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: FD6
|
iphone un en zayıf yönlerinden birisi bu konu işte
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Müşteri hizmetleri gerçekleştiremiyo anca tim e gidip dilekçe yazman gerekiyo BB de direk engelleyebiliyosun i phoneda şu an için çalışan bir program yok sağolsun bir türk kardeşimiz arama listesinden tek tek kişe silebilme programı yapmış eğer arama engelleme programı çıkarsa bilki yine bizdendir
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
jailbreak varsa iblacklist hem arama hemde mesaj engelliyor denenmiştir. jb yoksa başka programa rastlamadım
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa OPC
|
JB>Cydia>iBlacklist
Çalışıyor. %100 denendi, facebook onaylı hatta. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Blacklist programı var iphone icin indirebilirsiniz kullanan arkadaşlar var
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|