|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
bu formatta fılm ındırdım ama ızlenmıyo bu sekılde ıkıye bolunmus durumda goruntu.bunu 3D nasıl ızleyebılırız. bilen varsa yardımcı olursa sevınırım..
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Televizyon 3D değil mi ? bunu izleyebileceğin televizyon 3 boyut sistemi Stereoscopic görüntü formatını desteklemesi gerekiyor veya en az 200 Hz olmalı..
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
var ama pc aktarmalı denedım.programıda buldum düzeldı goruntu.TV nın ozellıgıne gore ayarlanabılıyo oradan ama ses yok sımdıde.
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
50 Hz , 100 Hz , 200 Hz PAL , NTSC sistemlerde 60 - 120 - 240 diye gidiyor. Yani ayrı sistemler bunlar..
__________________________________ PSN ID : fleature Son Düzenleyen Jehuty; 20-10-2011 12:42. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
baya bi ayar yapmıstım ben yanlıs hatırlamıyorsam baya ayrıntılı bir iş. 1-2 kaynak nasıl kullanılıcagına dair
Görsel Rehberler - Stereoscopic Player ile 3D filmleri anamorphic gözlüklerle ileyin 3 Boyutlu Filmleri Elinizdeki Mevcut 3D Gözlüğünüz İle Uyumlu Hale Getiren Stereoscopic Player | |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
__________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Ep3 Typer
|
bu filmi izleyebilmen için tvnin 3d desteği olması lazım ve oynacıtının dts ses codeğini çözebilmesi gerekli bilgisayardan aktarıp izleme şansın bu film için yOk,
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: -
|
Filmi nerden indirdiniz acaba torrent falan varmı 3D tr dublaj olarak
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Benim TV 'nin mkv ve türevi dosyaları oynatma özelliği var ve DTS özelliği yok mecbur AC3 çevirip oynatıyorum.
Ama bilgisayardan TV ye aktarırken kullanılan kablo nedir ? ses taşıma özelliği var mı ? HDMI kablo ise ses taşıması gerekiyor.. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ep3 Typer
|
sadece mkv destegı olması yetmıyor tv nın bu 2 lı goruntuyu cevırebılmesı yanı ust uste koyabılmesı ıcın tv nın 3d desteklı olması gerekıyor ornek lg lw5500 modelı tv de bu fılmı ızleyebılırsınız ?
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
teşekkürler. bakayım biraz. hahaha.iz peşindeyim moruk ![]() DivXm Portal - DivXm ses olayı aktarmadan daha hdmi kablo takılmadan kesılıyo.format degıstıgınde yanı yanyana degılde normal 3d goruntu geldıgınde gıdıyor ses. __________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |