|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
Arkadaşlar,
bir arkadaşımla karar verdik bir golf alıp biraz german birazda rat style toplamayı düşünüyoruz. kafamızda bir kaç görsel fikir oluştu ama araç seçimi konusunda yardımınızı rica ediyorum. parça bulunurluğu için hangi motoru seçmemiz lazım? çıkma parça vs. sıkıntısı var mı? (istanbul) belki çevrenizde terk edilmiş bir araç vardır bu işe uygun. benim atladığım ama dikkat edilmesi gereken birşeyler varsa paylaşmanızı rica ediyorum. şimdiden teşekkürler, |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
Volkswagen Golf 1.3 1978 Model 1.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55225064
adam 600 lıraya arabayı verıyor
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
yaklasık 20dk dır senin için forumu araştıryıorm abi
bi kolayı hakettim sanrım ![]() istediğin bilgiler bu konuda cok konusuldu okuyup fikr alabilrsn Golf mk1 Hakkında bildikleriniz? __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
ben mk1 dizel kullanıyordum, bence dizel almalısınız. gerçekten az yakıyor
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
bu aracların motoru ne durumdadır 80-82 model aldım mı ne gıbı masraf acar yada motorda masraf actıgı zaman çok adamın belını buke rmı
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Turbo dizelleri performans açısından hallice oluyormuş. Komple ön takım 100 tl dediler. Dolu üst kapak 100 tl dediler. 18'inde 2250'ye bitane bulmuştum. Dün satılmış. : )
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
valla benımde aklıma yatmaya basladı bu arac
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
konuyu açan arkadaşların bütçesi ne kadar_?yedek parçası İstanbuldaysanız Aksaraydan her türlü bulunuyormuş. Kasası temiz baakalısınız bence ortalama 5000e çok güzel temiz araçlar war. Benzinlisi yerine turbo dizel alın hem keyifli hem az yakar hemde torku çok güzel. KESİNLİKLE ÇÜRÜK ARAÇLARA AKMAYIN, çok uğraştıtır, dersenizki uğraşmak istiyoruz zten siz bilirsiniz.Çok çok basit ama kaliteli araçlardır, yedek parça fiyatları çok uygundur. Sormak istedğiniz özel bir soru olursa cevaplarım, almak istedğiiz bir araç varsa İstanbuldaki çoğu araçla ilgili bilgim vardır yardımcı olabilirm. saygılar |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
teşekkürler serkan,
hep içimde bir german sevdası vardı, kullanım tarzım da biraz kirli çıkı. bu sebeple böyle bir heves sardı. biraz bilgi edinmek lazım. önümüz kış ufak ufak uğraşırsak yaza kadar güzel birşeyler çıkar diye tahmin ediyoruz. tekrar tşk.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
tşk. araç durumuna göre max. 5000 tl. verebiliriz. boya, jant lastik vs. toplam 10.000 yi aşmayacak şekilde bir düşüncemiz var.
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Mk1 Golf -Pejo Bipper Tepe
|
Volkswagen Golf 1.4 1982 Model 3.250 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60566400
bu arac benımdı cok cok acıl bı durum ıcın babama satmıstım oda sıfır araba alırken pejo servısıne vermıstı... Pejo servısınden 1900 karsılıgı ford otosana satıldı... -ben bu araacı 1500 tl'ye almıstım -Yeni Muayene -Sıfır tüp -Taban curuklerı -Motor Bakımı -On Takım -Elektrık Tesısatı -Komple Eksoz -Sadece boyası kalmıstı Ama dedıgım gıbı hastalık gelınce ınsanın gozu bırseyı gormuyor :/ sadece ben 5000 lıra masraf ettım bu araca bakılabılır... __________________________________ Broadway =Gitti E30 =Gitti Clio Sport=Gitti Honda Vti=Gitti Mk1 Golf=Gitti Pejo Bipper Tepe=Duruyor 106 Gti=Gitti Saxo Vts=Gitti Pejo 206 Quik=Gitti Pejo 206 Gti =Gitti Son Düzenleyen kadirhamamciogl; 20-10-2011 13:05. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
araç 78 model POLO ilk polo kasası
bence acele etmeyin 5000e kasası temiz motoru iyi durumda araçlar var.1 hafta önce olsaydı 4500liraya tek kapı çok güzel td Golf vardı Samsun'da. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
evet bizi de düşündüren işçilik olayı. motor tamamen stock olacak ve araç komple boyanarak renk değişecek. bu yüzden boya durumu çok önemli değil. aracın jant lastik harici dışı için oem parça ve aksesuarlar kullanılacak. far, stop aynalar vs. sıfır almayı düşünüyoruz. asıl aracın iç kısmı bizi düşündürüyor. el işçiliği yoğun olan bir proje olacak gibi gözüküyor.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
hayırlısı olsun abi iyi tercih bence merakla bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|