|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: d4d & palio n2
|
Replika jantlarda "rc" diye bir marka duydunuzmu hiç. Fiyat verirken satıcılar normalde şu fiyat ama birde RC marka var onunda fiyatı şu die ayırıyorlar biraz daha yüksek fiyatı. Böyle bir marka varmı varsa kalite farkı nedir vsvs
__________________________________ "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir." |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: NoN
|
bende rc marka jant var islam oto dan almıştım herhangi bir sıkıntısını görmedim ağır biraz o kadar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
fiyat olarak diğerlerinden ayrıldığı doğrumu peki? Emsallerinden net olarak ağırmı?
__________________________________ "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir." |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: (HaSaN) PV TEG & Airmass :)
|
Orjinal ekipman replica sı soruyosan eğer RC marka jantın fabrikasında üretilen orj. ekipman replicaları var onu söylüyolardır muhtemelen
__________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Republic of China olmasın o sakın
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
__________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Yani bir fark yok diğerlerine göre öylemi. Hatta china olduğu kesin
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Zaten Türkiyede MS , DJ , CARRE , CMS , KORMETAL yerlidir ,
bunlar hariç diğer bütün ürünlerin %98 i maid in China
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2005 Caddy 1.9 TDI 170 hp; 2011 Caddy 1.6 TDI 132 hp; 2010 R.Fluence 138 hp;2004 R.Kangoo 1.5 82 hp
|
Malezya ve Thailand marka jantlarda var canım
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
15 yıldır replica üretiyormuş bu firma vsvs gibi laflar ediyor satıcı
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
ya china china diyosunuz, istisnalar dışında Çinden başka yerde jant üreten fabrika mı kaldı.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
artık her sey chın
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
%98 çin dedim zaten
![]() geri kalanıda büyük çoğunluğu tayvan malezyadan artık gelmiyo gibi bişe , ona bakarsan avrupadan gelende var ama şuan Türkiye'ye ithal edilen jantın çok çok büyük bi kısmı , ki en son geçen aylarda yapılan açıklamaya göre %98 di , China
__________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... Son Düzenleyen FiReWaLL; 20-10-2011 14:53. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
artı olarak da lenso , rc v.s. v.s hepsi çindeler , onu bırakın lassa bile üretim maaliyetlerini azaltmak için mısıra fabrika açıcak http://www.sonsayfa.com/Haberler/Is-...yor-81759.html tayvan dan gelen en büyük marka ise hijoin . __________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... Son Düzenleyen FiReWaLL; 20-10-2011 14:55. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
Daha ne büyük markalar çinde üretim yapıyorda yeri değil. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
çin malı kötü değildir aslında ordaki üretim maaliyetleri işçilik maaliyetleri düşük olduğu için ordan ithal geliyo zaten bu ürünler . ama çok kalitesiz ürünlerle ün yaptığı için china ondan lekelendi adı bi kere ![]() ama jant piyasasına baktığın zaman , advan advan die tutturan arkadşlar çin malı ürün kullanıyo
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: NoN
|
daha önce carre marka jant falanda kullandım o marka 5 para etmezdi yani uzun lafın kısası fiyatına göre 10 numara janttır ben çok memnunum 18' jant olmasına ve yaşadığım şehrin yollarınında çukur dolu olmasına rağmen Allaha şükür hiç beni üzmedi
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
çin işi ,japon işi
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Çindeki Volkswagen ve Audi fabrikasını görmenizi isterdim burda yazılanları okuduktan sonra
![]() S serisi ve 8 serisi dışında olan modellerin Çinde yapıldığını söylesem
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |