Aracımı sattım haliyle araç arıyorum 2005 model bir mini one buldum 146.000 km'de miniler hakkındada açıkça hiçbir fikrim yok olumsuz yanları hakkında bilgi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Aracımı sattım haliyle araç arıyorum 2005 model bir mini one buldum 146.000 km'de miniler hakkındada açıkça hiçbir fikrim yok olumsuz yanları hakkında bilgi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
146 bin km fazla bir km.Ama her 146 bin km deki arac cürük bitmiş olacak degıl.Ama ben olsam dusunmezdım 146 bindeki bir aracı almayı
Araba baktırırsın temizse ve fiyatı da uygunsa alınır tabiki. bakımları zamanında yapılmış ve düzgün kullanılmışsa kolay kolay sorun çıkarmaz. Bildiğiniz üzere BMW motoru var sonuçta.
bence bu araç için kmden ziyade fiyatı ve donanımı göz önünde bulundurmalasın çünkü hiç bir donanımı olmayan onelere cooper s parası isteyenler var ...
fiyatı uygunsa ve düzenli olarak bakım kayıtları varsa benzinli araçta km. aranmaz, sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
basti olarak şöle bişey söyliyim km ye ben pek takmam son aldığım aracım 98 model ve 260 bindeydi geçen sene şu anda aynı araç 274 binde ve aldığımdan beri sadece yağ balata bakımlarını yaptırdım sorunsuz biniyorum.
demek istediğim oki benzinli araçta pek km önemli değildir
sorması ayıptır kaça alıyosunuz?vede donanım olarak neler mevcut?
150 k düzgün bir araba için gayet normal bence
otomatiker 130.000civarında şanzıman sorunu yaşıyo çoğu.. biz de bi arkadaşıma aldık o ara baya aradık sahibindendekileri.. 130k üstü olanlar ya şanz. yeni yapıldı diyodu ya ilan verdikten sonra bozuldu yaptırıyorum diyodu yada arıza var şanzımanda diyodu hakkaten..
ben olsam düşünmezdim niye dersen, senin bunun üzerine 40-50000 km. daha eklediği düşün, 200.000 km sınırına yaklaşan bir araca fiyatı cazip olmadıktan sonra yaklaşılmaz, satarken çilekeş olursun. Benim km. için psikolojik sınırım max. 110.000![]()
BBK90 CORSA OPC
Düzenli olarak bakımı yapılmışsa ve temiz bakılmışsa fiyatında uygun olduğu taktirde neden alınmasın
Vorsprung Durch Technik
Cevaplar için teşekkürler araç manuel digital klima sunroof var fiyatıda 29.500 tl .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)