arkdslarla linktekı arac hakkında bılgısı olan warmı acaba ?
Honda Integra 1.8 1991 Model 11.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 57525928
arkdslarla linktekı arac hakkında bılgısı olan warmı acaba ?
Honda Integra 1.8 1991 Model 11.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 57525928
Honda Integra 1.8 1991 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 63934249
Senin linkınden tıkladım sonradan diğer ilanlara baktım şu araç daha insancıl![]()
bi ara turboluydu diye hatırlıyorum.
ben olsam direk buna giderim.
sağ arka kapıda boya var gibi duruyor filan.
ama full servis bakımlıymış baksana mükemmel bişey
ayrıca 92 model, şanzuman daha kısa, ön tampon farkı filan var.
ilk sahibinden olması filan gayet iyi.
eğer göründüğü gibi ise km'ye takılmayın kesinlikle, 1milyon km'ye kadar yolu var
hatta teg'lerin rodaj süresi 150bin km diye laflar da dönmüştür çok
Honda Integra 1.8 1992 Model 12.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 58280211
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
o beyazı ben alacaktım ama nanay hararet 2 dakikada H ye çıkan arabadan hayırmı gelir... motoruda garip çalışıyor düzügn olsaydı zaten 50 kere satılırdı o 8 aydır ilanı var onun... denizlideki yeşil tegi biliyorum tertemizdir kefil olurum ona... ilk yeşilde tarzım değil zevk meselesi...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
11250 yazan fıstık yeşili çok kısa süre önce ümraniyeden satılıktı gün içinde görüyordum görmez olmuştum demekki bu satıcı ya geçmiş bence herıf alalı 2 ay olmadı acaba neden satıyor sorusu gelıyor aklıma bu arbanın forumda biriyle de alakası var galiba jantları değişmiş falan fılan çıkar birazdan net bişeyler
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
+ ıntegra zaten tabut gibi sunroof suzuna daha once bınmmedıysenız hıc gırmeyın nacizane tavsiyem
kasası fena değil düzgün ama sağ ön sağ kapı komple işlenmiş kazası var küçük ama arkadan ve ön panelde sıkıntısı yoktu... ama teknik olarak beğenmedim.. kasa olarak 7/10... teknik olarak 5/10... opak oluncada renk hataları gizlenmişmetalik renk olsaydı kabak gibi çıkardı ortaya...
![]()
o beyaz 92 olan pek iç açıcı değil maalesef![]()
denizlideki araçta eskiden beyaz spoon vardı yanılmıyorsam sahibiyle anlaşamadık yoksa istanbul yolunu tutmuştu araç![]()
bi tane bordo var sultangazi deki teg ilanlarına bak sahibinden den. bi kere gördüm detaylı incelemedim ama bu yeşilden iyi duruyodu.
kendine gel arabadaki paçozluga bak düzgün birşey al
lan benım arabaam kızdı bee oda ellere yar oldu alan adam 13750 ye satmış ahahahahaha![]()
daha uygun fıyatlı bısey alıp toparlayın bazı bulunması ımkansız parçaları uzerınde olsun sasısı duzgun olsun yeter alın boyayın edın bının hevesınız varsa her halukarda 20 yasında araba zaten para harcatıcak ona gore ıyı hesap yapın
engin plaka takıcakmısınz aldıgınz tegin arkasına![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)