bızbıze olacaksak ben gelırım....
Printable View
bızbıze olacaksak ben gelırım....
hava müsait olduğu sürece her zaman ki gibi orda olurus özgüncüm..
ama en az 2-3 haftaa önceden belli olsun ki ikendimizi ona göre ayarlayalım
Malesef gelemiyorum ama. lütfen birisi videoları muntazam şekilde çeksin. inanın çok makbule geçer:)
hemen bir öneri
bende bundan istiyorum....
http://www.youtube.com/watch?v=hkMhwTy8kNk
FF RWD AWD çekişe göre de grup yapılabilir değişik bir öneri sadece..
ıyı olur bızde bogachan'la beraber gelırız.arabamın son halını deneme fırsatı bulurum.
ufak sorunum var halledebılırsem katılırım, ama herkes aynı grupta olursa zevklı olmaz. ben napım sımdı msuprayı gecıyımmı yanı ayıp yada emrahı :D
özgün ben senle kalkcam hahahaa:)
vay bee güzel olcak bu işte:)
grupları mrk ettım şimdi ...
şampi. bellı 2. kım:)
bende varım
ver gazı verrrr :D
bana gaz vermeye gerek yokki ben nosu kendime alıyom gerisi boş bg falan anlamam kalkarım denerim geçilirsem kenara çekilir içer seyrederim hiç araç geçemesem sulhi var daha ne olsun sulhi olmasa aynı katagoride olsak selçuk var yeter
nos mos anlamam abi arabama baksınlar nos varsa yokum denemem ama nos yoksa derım gel deneyelim...nede olsa fer beyaz 7 ewo ile eski bi gecmişim var bi daha denerım:D
drift dayde düzenleriz artık heralde ;) izleyici olarak drift spec :) aracımla aranızda olucam..
benim nosu sen bilmiyomusun hem araçlar aynı olsun diye subiyle deneriz istersen evoylada herkesi geçersin ama benim adım ne bunu unutma ehehehehehehehe
selcuk demırkara TÜRKIYE her nerde yasanıo ve yasatılıosa:D
bi akşam rakı içelim bigece içecektin sen içipte geldin neyse ben kaçar yarın erken kalkcam
iyi geceler selcuk demırkara...
Aralıkda Askerim, organizasyon ilk hafta düzenlenirse kesin gelirim
S2kturbo+
-Yakın tarihte olursa katılacak arkadaşlar var evet tarih önemli diyorlar .. :)
Bu drag kacmaz :)
Walla bütün organizasyonları kaçırdım ama buna katılmaya çalışacağım, hatta varsa 1-2 stock VTI falan katılıp denemek isterim :D Ama asıl sorular hala bakii kesin tarih ve daha da önemlisi katılım ücreti :D
Şaka bir yana Özgün'ü böyle güzel bir fikirden ve uygulamaya geçirmesinden dolayı tebrik eder, kendisine teşekkür ederim :)
izleyici + fotoğrafçı olaraktan orda olacağız... ;)
Tarih ????
http://uk.youtube.com/watch?v=uxe_O27GWQY onu boşver abi :) bunu izle :D
eğer tarih uyarsa bursadan bir 997 GT3 te gelebilir :D
iste organizasyon:)
oz birkac tane de iyi motor kaldıran motorcu arkadas cagırsak 600-1000 ;)
bi aksilik olmazsa bende geliyorum
aksilik çıkmazsa bende varım... Sonuçta bütün org larda oldugum gibi...
sertacı cagırsak gelır :D TR sampıyonu arkımız :D
Gününde Ve Satinde Ordayiz
oo süper süper...
canlı gözlerle bi whiteside show daha izleyecez demek ki