|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
bugun sınav vardı kardeşimde girdi güzel geçmiş sizlerin nasıl geçti
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
a2 almak için sadece motor dersine girdim sadece 4 dk. sürdü 1 saat boşuna bekledim uyudum buna bi çözüm lazım tek derse 1 saat nedir açık öğretimdede aynısını yapıyorlar 30dk hakkıdır.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
hayatımda boyle sacma bi sınav görmedim 120 soru ve 20 dakıka dunyanın en bos sınavı boyle ehlıyet verırlerse daha cok kısılerın canı yanar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Sınava giren arkadaşlara başarılar dileyeyim
Birde bişey soracağım..Bu şey muhabbeti vardı ya.. 2 sene ehliyetli birinin yanında mı ne kullanacak sora gerçek ehliyeti alacak falan.. Ya da tam böyle değildi sanırım ama.. Varmı öyle birşey ? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yıllardır var o olay aslı astarı yok sadece laf dönüyor.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
.....yani ben yeni aldım öyle birşey yok.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
bu lafı çıkaranlar sürücü kursları hayatları yalan (işini laikıyla yapana lafım yok) asparagas gündem yaratıyorlar ki millet gelsin heme nkayıt yaptırsın die.
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
Otomobil: -
|
ilkokul mezunlarına ehliyet verilmiyor artık, bu yasa ile 40 dk gündüz ve akşam olmak üzere trafiğe acık alanda (e-5, minibüs yolu) yapılacak direksiyon sınavı. sınavda hoca arkaya geçecek, not verenler önde olacak. vs stajyer ehliyeti saymıyorum bile. ayrıca bi ehliyeti cıkarma 2.000 TL gibi bi rakama mâl olacak. =) |
||
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ben ehliyet almadan öncede vardı o muhabbet , ehliyeti olanlar siz yandınız diyordu..
Ehliyetim eskidi hala o muhabbet var
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yokkk..
|
a2 ehlıyetı ıcın bugun sıvava gırdım 5 dak.bıttı arkdsların dedıgı gıbı 1 saat bekledık bosunaa ayıptır yaww
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
a2 motor deilmi? kaç para ki kurslar sınavlar hepsi dahil ortalama bi fiyat? bari gideyim a2 de alıyım bulunsun kenarda
tır ehliyetide alıcam yakında
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
200-250 arası bir fark veriyorsun kursa
toplamda 400 gibi bi maliyetle sahip oluyorsun. __________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Affiznia siginarak turkiyede ehliyet almak icin neler gerekli `B`?
Lise mezunuyum.Bir dokuman veya bilgi verebilirseniz sevinirim.Yeni konu acmak istemedim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yok
|
bir sürücü kursuna başvuru yapmak gerekli , onlar söylüyorlar zaten
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
Diploma Fotokopisi (Aslı İle Birlikte) veya Öğrencilerden 2 adet öğrenci belgesi asıl olacak
Nüfus Cüzdan Fotokopisi 13 Adet Fotoğraf Savcılıktan Temiz Kağıdı ( Adliyeden Ehliyet için olacak ) Sağlık Raporu (Tek tabibten veya hastaneden sürücü olur raporu ) Kan Gurubu Kartı gerisini kurs söylüyor.kursa bunları götürmek yeterli. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
ben de bu gün girdim A2 almak için sınav 5 dk sürdü çıkmak için 55dk bekle soru kitapçığını belki 10 kere okudum
kontrol masasının tam önündeydim 2 tane hatun dedi kodu yapıyorlar ben de onları dinliyordum bu kadınlar nasıl insanlar yahu
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
stajer ehliyet muhabbeti ben 2004 alırkende vardı 6 ay sonra çıkıcaktı sozde hahaha
onur sanırım çok fazla birşeye gerek yok diploma,resim vs flan istiyorlar telefon açar oğrenirz gerekirse alıcağın zaman hatta beraber gideriz bende motorsiklet ekletiyim sınıfıma ![]() edit vermişler zaten evrakları
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |