Ciddi bir nargile içicisi olarak artık nargileden bir zevk almamaktayım, tütünler çok kötü içilmiyorlar duman çıkmıyor falan filan.. Orjinal Al fakher tütün nereden temin ederim özelliklede gold serisini istiyorum üzüm böğürtlen 5 10 kg alırım![]()
hataydan antaakyadan bulmanız lazım tütünü.bizim burda içtiklerimiz hep hatay-antakya dan geliyor.arap tütünleri. 10 numara içimi ve dumanı var.mekanlardan öğrenirim isterseniz nasıl olur nasıl bulunur
forumda bir arkadaş vardı nargile konusunu bulamadım şimdi
edit sonunda buldum
http://www.techturkey.com/forum/sohb...venler-10.html
bu arada forumda kelime ile konu bulmak eziyet yaw arama motoru çok kotu yada ben beceremiyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bahçelievler londra cafe bu tutunu kullanıyor dıye bılıyorum yolun duserse bı sor toptan alabılırısn aldıkları yerden sanırm
duman nargıleyı yapanla alakalı bende hergun ıcerım genelde arada evdede yaparım tutunu cok bastırırsa hıc bı sey gelmez ztn hazır köz almamaya bak baş agrısı cok yapar ben reks sınemasının karşısından alıyorum malzemelerı genelde butun cafe lerde ordan alır bı bak derım
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Katar'da tütünlerin şahının kg fiyatı 100 200 dolar arasındaydı. Markasını fiyatını öğrenir yazarım. Nargileyi çok sevmememe rağmen o tütünle yapılmış nargileyi bırakamıyorum. Bu arada nargileyi yapan tütünü bir şerbete batırıp üzerine bal döküyorlar.( Nargile yapımından anlamam sadece gördüğümü söylüyorum)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)