21.10.2011 Sultanbeyli Tem Kazasına Hızır 5 Ekibinin(motorize 112) intikali. İntikal görüntülerine lütfen dikkat edin.
Ambulans Nerde Kaldı Diyenler Mutlaka İzleyin on Vimeo
21.10.2011 Sultanbeyli Tem Kazasına Hızır 5 Ekibinin(motorize 112) intikali. İntikal görüntülerine lütfen dikkat edin.
Ambulans Nerde Kaldı Diyenler Mutlaka İzleyin on Vimeo
motor bile gidemiyor arıza şeridinden. Utandım izlerken.
Bu videodan plakalar tespit edilip dava açılsın, ambulansın gelişini engelleyen herkese. Belki ilerde arıza şeridi boşalır o zaman.
alıntıya HAYIR...
bu motorsiklet ambulans olayı geç kalınmış çok iyi bir proje adam uçtu daha hızlı gidilemezdi heralde
valla adama helal olsun , sanki ordaki kendi yakınıymış gidiyor.. bu geç kalınmış bi proje hakikaten. adam motorla bile geçemediği aralar oldu ama arkadaşın motor pilotajı maşallah çok iyi motor büyük ve vitesli olmasına rağmen takdir ettim gerçekten , çokca pratik. vitesli motor trafikte sıkıntı yaratır normalde.
yok artık ya bu da neydi böyle.:S.büyük şehirde yaşamamamın bir avantajı daha.
dava açmak yetersiz kalır uzar gider dava işi bence ama yaptırım uygulansa ozaman bir kişi bile o şeridi kullanırmı bidaha.yazcaksın şöyle en ağır cezayı 1000tl gibi felan ozaman kuş uçmaz orda.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Yazıklar olsun o emniyet şeridini bilinçsizce kullananlara. Motosiklet bile zar zor geçiyor ya insan hayatı bu kadar ucuzmu
o emniyete park eden öküzlerin ehliyetini alıp ömür boyu vermezler inşallah
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
durum çok vahim ne kadar bilinçsiz bir toplumuz
emniyet şeridine girenleri dövmek için bir tim oluşturmalı sanki E.Ş.G.D.T
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
motorlu ambulans bıle zor gıdıyor normalı nasıl gıtsın
aslinda plakalari tek tek alinip cokda guzel uygulama yapilabilir.. babam ambulans soforu oldugu icin biliyorum polisler ambulansa yol vermeyenlere cidden acimiyorlar yani 1, 5, 10 araba derken herkes ayagini denk almaya baslasa biz bu millete bu isi ogretiriz.. simdi adamin isi can kurtarmak mi plaka yazmak mi diyeceksiniz ama kamera kayitlarinda plakalar gayet acik sekilde goruluyor duyarlilik olmazsa, uygulama olmazsa boyle goruntuleri daha cok goruruz..
Motorize 112 projesi yanlış hatırlamıyorsam 2009dan beri var aslında trafiğin yoğun olduğu bölgelerde bulunan acil yardım istasyonunda 7/24 bekliyorlar.Motorize ekipte ambulans hekimleri ve uzman sağlık personelleri bulunuyor İlk ve acil yardım için bütün techizatlar mevcut motorda ama hastaya gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra sağlık kuruluşuna sevki için gerekli olan acil yardım ambulansının olay yerine zamanında gelebilmesi için emniyet şeriti mutlaka bilinçli kullanılmalı ve konuya yazan arkadaşlarında dediği gibi daha ağır yaptırımlar uygulanmalı.
hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum böyle bi kaza anını ambulans giderken kameraya almışlar baya uzun bi yol trafik kilitli ama insanlar bilinçli yolun ortası bomboş ambulans gaz kesmeden gidiyordu ya bizimkiler![]()
Allah istanbulda kimseye kaza bela yüzü göstermesin 13 milyonluk şehir her telden insan var...Adı üzerinde emniyet şeridi ama öküzler koca koca TIR ları sokmuslar seride adam arkadan siren calıyor TIR ın kafasını emniyetten cekmeye calısıyor be öküz kafayı cektinde treylerini nası cekicen ordan ...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
trafik tıkalı dimi öküz emniyete girdin kaç dakika kazandın en fazla 5 peki arkadaki ambulans senin 5 dk kazanma sevdan yüzünden 5dk zamanı bile olmayan hastaya yetişemiyor bunun vebalini nasıl ödücen merak ediyorum
yurtdışındaki ambulanslar daha ufak boyutlarda hatta ingilterede acil servis ekibi turbo forester'ı ambulansa çevirmişti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)