Böyle performans aradığımdan dolayı orda burda gazlıyan biri sanmayın roll meraklısı bile değilim sadece boş yolda kendi başıma öyle 1-2 hızlanma yapmayı severim lakin altımdaki arabanın güçlü seri olmasını istiyorum açıkcası basmasam bile ve en önemliside ses,sesi güzel cıkıcak aracın ama hava filtresiyle değil anlamışsınızdır beni :)
Chipli düşünmedim performansını çünkü bocaya chip takip 230hp yapılıyor yine arada fark kapanmıcak, ama dediğim gibi boca-rocco arasında duygusal olarakta bir fark var küçümsenmicek kadar hemde aynı dolulukta 2. el araçta 10-15bin rahat oynuyor yanılmıyorsam.
Her gördüğümde dönüp baktığım dış ve iç tasarımını sevdiğim bir araç rocco,ama sayıları oldukça arttı sürekli rocco görebiliyoruz ama boca görmek biraz zor. Sakın yanlış anlama roccoyu aslakötülemiyorum ama biraz özel geliyor bana boca /10-15bin liralık farkında özelliği var haha çingene spec oldum iyice/ tabi iki aracıda test edicem şu an sadece veriler-resimler ve fiyat aralığı olarak konuşabiliyorum.
Bakalım Allah hangi aracı kısmet edicek.