|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Arkadan yazılan radar cezasını internetten sorgulatabilme imkanımız varmıdır ?
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...=IVD_MTV_SORGU
Şu adresten araç ile ilgili trafik ceza bilgilerini ve vergi borç bilgileriniz öğrenebilirsiniz |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
TechTurkey
|
Hemen işlenmiyor bunlar heralde ? 2-3 kez yuksek hızda girdim bana kac lira girdi onu merak ediyorum 1 hafta falan beklemek lazım o zaman.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Hiç işlenmeme ihtimali de mevcut
![]() Şu ana kadar yediğim ufak tefek bir çok cezanın hiç biri borç olarak hiç bir zaman karşıma çıkmadı kimisin üstünden çok seneler geçmesine rağmen satıldı gitti araçlar ne ses ne seda ![]() Ama işlenebilirde belli olmaz elbet.. ara sıra bakarsınız siteye |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Astra n-joy-04
|
1 -2 haftadada işlenmiyo heralde ben 3 ay önce yedim arkadan eve makbuz geldi. makbuzu kaybettim şimdi ödemek istiyorum vergi dairesinde çıkmıyo bu adrestende bakıyorum ordada çıkmıyo. muaynede çıkarmı acaba
__________________________________ Fatih RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
07.06.2011 tarihinde park cezası yedim. Polis yazdı tutanağı elime verdi. Hala görünmüyor bu sitede ceza
![]() Bende ödemedim daha görünmediği için
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ...
|
ben ankaradkı sabıt kameralardan bı kac kere 200m ustu gecmek zorunda kaldım...ceza fln gelmedı...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Ufaklı tefekli bir takım cezalar işlenmiyor çevremden ve kendimden biliyorum
Ama radar cezası kesinlikle gelir affetmezler 1 hafta içinde belli olur En kötü vergi dairesindeki ilgili birimde sorgulat Çünkü Hem plakana ceza kesiyorlar hemde TC. kimlik numarana Ben mesela alkolden yakalanmıştım geçen sene Makbuza yanlış plaka girildiği halde TC kimliğede işlenmiş olmasından ötürü kurtulamadım 550 TL den
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
2009'daki radar cezam yeni işlenmiş bu sitede. Vay anasını.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: im suanda yok
|
Bende 2 gun once girdim cezayi yazdilar ama makbuzu imzalamadim.. polis cocuguyum fln dedim yanimdaki arkadasin dayisida trafikte emnyet amiri fln ama yazdilar yinede.. imzalamasamda makbuzu bana vermeleri gerekio diye biliorum ama vermediler.. cozemedim.
__________________________________ Saçları sarı kaşları kara olan kızlar plastik jant kapaklı Mercedes gibi duruyorlar..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Babam 10 gün kadar önce park cezası yemiş bugün eve geldi ceza makbuzu şimdi siteden baktım trafik cezası görünmüyor o yüzden fazla güvenme bu siteye
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: civic
|
2008den kalma cezalar bu yılın başında eve ödeyin yoksa işlem başlatılacak falan fişman şeklinde eve postayla geldi
internet ortamında hiçbirşekilde çıkmadılar sağolsunlar
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
3 yıl sonra bile cezanın geldiği oluyor tabi faiziyle
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Şaka gibi daha geçen ay falan kontrol ettim hiçbir kayıt yokken şimdi 128 TL 2009 dan ceza çıkarmışlar
birde 192 TL faiz işletmişler al sana 320 TL ceza
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
|
Arabanın sahibi Türk degil o zaman yırttık sanırım Hala gözükmüyor hayırlısı.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: N/A 306 gti
|
tam üstünde sınır km yazmıyor ise sadece görüntü almak içindir.
__________________________________ /// PEUGEOT SPORT it's Pug Life |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |