|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: gti
|
arkadaslar kıyafet fln fazla olan esyalarımızı bı sekılde toparlayıp vana gondermemıze cok ıhtıyacları var bellı noktalarda bunu organıze etsek dıyorum herkes kendı bolgesınde elınden geldıgınce yardımcı olursa ıhtıyac karsılanmıs olur ayrıca İstanbul Optimumun ve Merter Migrosun önünde Yurtiçi Lojistik tırları Yardımlar için akşam 22.00'e kadar bekleyecek
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
tırlardan haberim yoktu iyi oldu öğrendiğim. kışlık bişeyler vardı fazla akşam götürüp veriim olmazsa
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
beylikdüzü tarafından gönderisi olanlar vasıta sorunu çekenler varsa bana ulaşabilirler
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: is
|
ben memurum gittim öle arasında pttye burdan 1 kazak 2 kışlık çorap bişiler gönderiim dedim adam 1 buçukta açılıyoruz dedi almadı içeriye deli oldum saece bırakıcaktım onlar göndericektii..
neyseki annemler bi paket kışlık hazırlamışlar.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Emlakçı Büyükçekmece belediyeside yardımları topluyormuş galiba bilgin var mı? Beylikdüzü Belediyesi v.s? +Kızılay kullanılmış eşyaları kabul etmiyormuş,yeni olmalıymış.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
yardım verirken dikkat edin oyle her onune gelene yada bilinmedik yerlere degil güvenilir kuruluslara yardım yapalım.cunkü pkk bu durumdan istifade edip yardımları toplayıp teror ogutune dagıtıyormus.kendi elimizle teror orgutunu desteklemeyelim dikkat edelim.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: yok
|
__________________________________ 205 GTİ 16 V 1.9 Megasqurıet 1. 2. 3.
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Anadolu Yakası'nda Optimum Outlet'in otoparkında ve Avrupa Yakası'nda da Merter Migros'un otoparkında yardım kamyonları var.Optimum'dakini sabah gördüm.İnsanların getirdiklerini yüklüyorlardı.
Yalnız yardım yapmadan önce şu alıntı yaptığım kısma da bir göz atmakta fayda var diye düşünüyorum.Az önce Twitter'da gördüm bunu.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
PTT KARGO ile yardımlarınızı ücretsiz gönderebilirsiniz. adres madres bişi lazım değil. herhangi bir ptt şubesine elinizdekileri götürüp bunu van a yardım olarak yollayın demeniz yeterli.
uzak olanlar için merterdi optimumdu gitmenize gerek kalmıyor. en yakın ptt işinizi görür. __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ahmet ben belediyeler ile çalışmam kendi işimi kendim görürüm
ayrıca konusu açılmışken muhtaçlar diye eski püskü şeleri göndermek de ayıp insanlıga yakışır şekilde yardım yapmamız lazım duyarlı olmak lazım ptt lerin gönderimi vana ne zmn ulaştıracagına dair bi bilgi var mı önemli olan tez ulaşması __________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
beylikdüzünde kalabalık oldugumuzu sanıyordum siteden pek yardım cıkmayacak sanırım işim gücüm yok hazır ben ilgileniyorum buralarda
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |