|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
Dünden beri haberlere bakıyorum da doguda gorev yapıp sehıt dusen askerlerden hıc bahsedılmıyor her kanalda deprem .. Tamam belkı bu buyuk bır olay fakat memleketın 24 askerının olmesı bence daha buyuk bır olay . Gundem bır anda degıstı hıc bır radyo ve televızyon kanalından dunden berı sehıtlerler ılgılı bır sey goremedım ..
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
deprem unutturmus olabilirmi ?
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Haklısın ama medya bu işte hemen başka yöne dönüyolar.
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ...
|
Haarp..........
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: turbo s2k / tdci
|
__________________________________ Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000! |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: new corolla
|
böyle gelmiş böyle gider.
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Gündemin değişmesi normal, böyle bir felaket sonrası.
Şehitlere yine yer verildi, ben deniz fenerinden serbest kalan o.cocuklarının hiçbir haberini göremedim. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
o da ayrı bı konu tabı abı
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
Türkiyede bu işler böyle yürüyor malesef gündem anında değişiyo hafızamız çok zayıf çokk
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 9HP
|
Askerlerimiz operasyonu bitirmiş, geri dönmüşler. Yani pkkya yapılan operasyon bitti arkadaşlar.
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: yok
|
__________________________________ 205 GTİ 16 V 1.9 Megasqurıet 1. 2. 3.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: nissan
|
şimdi paranoyaya sararsak, gündemin degişme nedeni 87 tane şehit vermemiz ve bunu günlere yayarak şu 50 şehit polemigini bertaraf etmek olabilirmi. bunu yapmanın da en kolay yolu sismik bombayla deprem yaratıp ardından insanların acıma duygularıyla barışı sağlamak olabilirmi. düzce de 7.3 35 saniye civarıydı sanırım. vanda 7.2 29 saniye iki depremdede önce abd sonra israil ilksırada yardım teklif eden ülkeler. akut, kızılay, duyarlı insanlar yardım koşturuyor. 4 şehit bugün sanırım verdik. yavaş yavaş bize bu şehitlerin operasyonlarda verildigi falan mı söyllenecek.
tamamen salladım zaten böyle birşeyin olacağına asla inanmıyorum. haarp olayınada bizim toplumumuz inanıyor, koskoca devlet böyle bir tezgah kuracak ve kimsenin haberi olmayacak hemde TÜRKİYEM de. |
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Ötv falan da pek haber olmadı galiba?
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Genelkurmay Başkanlığı Resmi Kurumsal İnternet Sitesidir - Anasayfa - Turkish General Staff Official Web Site - Main Page __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
bu halk iste bu yüzden boyle saf.medya dansoz gibi.sehit oldu heryer sehit haberleriyle dolu, bu akımdan fırsat edenler denizfeneri davasındakileri bıraktılar ? kac kisinin bundan haberi oldu acaba ? bazılarına fırsat cıktı .Simdi bu deprem haberlerinin arkasına kim bilir araya neleri sıkıstırırlar.Ansızın gece yarısı deprem vergisi bile gelir hamdolsun !
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: d4d & palio n2
|
__________________________________ "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir." |
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ...
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»