|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bmw F800s moto/ 1.8T
|
Hakkari`nin Çukurca ilçesi yakınlarında operasyona giderken PKK`lı teröristlerin çapraz ateşi sonucu şehit olan Halil Kömür`ün babası Ahmet Kömür, cenaze töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a hakaret ettiği gerekçesiyle 11 ay 25 gün hapis cezasın...a çarptırıldı. Gaziantep Ulu Camii`nde düzenlenen törende Başbakan`a, `Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türk`üm diyemeyen Başbakan utansın. ….` sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesi`nde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. Şehit babası Ahmet Kömür, adliye çıkışında basına yaptığı açıklamada, `Bu konuda birşey konuşmak istemiyorum. Karar ortada.` dedi. Kömür`ün avukatı Mehmet Özdemir ise, `Acı ile söylenmiş birkaç cümle için bir şehit babasının mahkeme koridorlarında süründürülmesi ne kadar doğrudur yüce milletimiz karar versin. Dağda terörist iken sanki gurbetten geliyormuş gibi pişmanlık yasasının adını `Eve Dönüş Yasası` olarak değiştiren hükümetin zihniyeti ortadadır. Yasalar şehit babasını 11 ay 25 gün hapis cezasıyla cezalandırmıştır. Takdir kamuyonuna sunulur` diye konuştu.
Var mı böyle bi şerefsizlik??? İnanın artık sinirlerime hakim olmaıyorum... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yok
|
ya söyleyecek o kadar çok şey var ki,siyasete dönecek,forum sahibi özgün zor durumda kalacak ya da çok kişi banlanacak..
o yüzden ben genede susuyorum,adalet kafalarına göre işliyor.; adalet masuma işliyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Colt cızırtı
|
Bence az bile demiş erdoğan yalakasına ben her erdoğan konusu geçtiğinde bütün sülalesine sövüyorum :Q
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 4 teker 4 silindir
|
allah başbakan ve yalakalarını da aynı duruma düşürür inşallah en kısa zamanda. oğlu yan gelip yatmadığı için bu hallere düştü şehit babası.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: FA548
|
Yazıklar olsun adam kendi acısıylanmı ugraşsın hapislere düştügünemi yansın allah bu acıları onada yaşatsın.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corolla 05
|
ABi bu osman baydemir denen it bunlara tv de sövmedimi alenen ona neden bişey olmadı ?güçleri şehit babasınamı yetiyor
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: civic
|
vicdansız bunlar.. gerçekten vicdansızlar.. keşke anasının, anasına kadar sövseydi de içi rahatlamış olurdu en azından...........
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: is
|
söylicek hiç bişi yok her şey söylenmiş ztn...yorumsuz dedikleri tamda bu işte.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Ford Fusion 1.4 TDCİ
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
facebookda okuduğumda yazdklarımı burdada yazmak isterdmde banlanırız.bunu yapabilen buna izin veren göz yuman bi başbakan olabilirmi yahu? bu oyları nasıl alıyor hangi akıllar zihinler veriyor anlamıyorum....
bu arada 4-5 senelik bir mevzuydu bu bilginize beyler.. __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
Yazıklar olsun ya . başbakan bu duruma el atmalı şikayeti varsa geri almalıdır... Böyle saçmalıkmı olur . O adamcağızın orda herşeyi deme hakkı vardır.
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Yargi adamin elinde bu karari veren hakimin taaaaaa aaaa.......
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Adam oğlunu şehit vermiş psikolojini düşünmek lazım gerçekten fakat kanunlara göre başbakana hakaret 10 ay hapis cezası olarak görünüyor ikilemde kalınan bir durum ...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Broadway
|
Davul zurnalar eşliğinde,pkklıları vatanımıza çağırıyoruz.Başımızdaki adam ARAP lideri kesildi,yok filistin yok suriye yok ıraklı halka yardıma kalkıştı.Artık herşey beklenir,Ne mutlu TÜRKÜM demek artık bu vayanda suç unsuru sayılır.APO hapisten çıkar milletvekili olur.Yani ağlanacak halimize artık gülüp geçiyoruz.
Hrant dink öldü,2 ay tv'den eksik olmadı.Millet hrant oldu,benim her gün şehidim var.En fazla 1_2 gün anılıyor.Tabiki bunda tüm halk olarak suçluyuz.Titreyip özümüze dönmek lazım. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Yazık.böyle bir durum varsa düzeltilmeli ve özür dilenmeli ayrıca..
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
azından yel alsın. allah korusun. ama büyük konuşuyorum. olurda apo çıkarsa öldürmek için elimden gelen herşeyi yaparım. başaracağımıda düşünüyorum __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: swap
|
ateş düştüğü yeri yakar nedesek boş
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Broadway
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:07 ::::

söylicek hiç bişi yok her şey söylenmiş ztn...