|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
![]() önce bir haarp nedir onu izleyelim: H.A.A.R.P KIYAMET SİLAHI VE TÜRKİYE DEPREMLERİ...ABD&,İSRAİL - YouTube Rusların yayınladığı rapor; US “Earthquake-Weapon” Strikes Turkey After Iraq Invasion türkçe çevirisi: abd “deprem silahı” türkiye’yi vurdu 23 ekim 2011 sorcha faal, bugün kremlin’de karadeniz donanmasından ‘flaş’ bir rapor alındı, buna göre türkiye’nin kuzey irak’a girmesine karşılık olarak abd korkulan “deprem silahları”ndan biriyle türkiye’ye saldırdı. bu rapora göre karadeniz’deki ve civarındaki rus monitor istasyonları son 36 saatte iyonosferde “hızlı” bir ısınma gözlemeye başladılar, bu ısınma doğu türkiye’yi vuran 7.3 büyüklüğündeki depremden birkaç saat önce zirveye ulaştı. iyonosferin ısınmasının, abd’nin tüm dünyada bulunan ve alaska’daki ana üslerinden kontrol edilen haarp tesislerinden çalıştırılan “deprem silahlarının belirgin özelliği” olduğunu not etmek önemlidir ve bu silahın en son mart ayında japonya’ya karşı kullanıldığı ve 9.0 büyüklüğünde depreme neden olduğu belirlendi. rus donanma istihbaratı subayları bu saldırının amacının iraklı kürt asilerin 4 gün önce 26 türk askerini öldürmesine karşılık olarak geçen hafta türkiye’nin kuzey irak’a girmesine “ciddi şekilde engel olmak” olduğunu söylüyor. bu rapor şöyle devam ediyor, abd’nin “büyük korkusu” türkiye’nin irak’a girmesinin daha büyük bir orta doğu savaşına yol açacak olması, çünkü türk ordusu kaynakları israil’deki kürtlerin artan gücünü suçluyor, ama halka “diğer güçler” olarak tanımlıyorlar. amerikan insanlarının bilmediği şey, abd’nin irak’ı istilasından kısa süre sonra yüzlerce israil özel kuvvetler birliklerinin, türkiye, suriye ve iran’a karşı bir “kuvvet üssü” inşa etmek için kuzey irak’ın kürt bölgesine akmasıdır. bu geçen ağustos’ta iran israil’in ayrıca kuzey irak’a insansız hava araçları göndermeye başladığını bildirdi. [not: bu üssün fotoğrafları çekilmişti] rus istihbarat analisti uzun zamandır amerika’nın tüm orta doğu (bazıları tüm dünya için olduğunu söylüyor) için “master planı”nın tüm bölgeyi kendi orijinal kabile sınırlarına geri bölmek olduğu konusunda uyarmakta. abd “master planın”ın başarısından şüphe edilemez, çünkü son 25 yılda sovyetler birliği, yugoslavya, afganistan, irak ve şimdi de libya’yı böldüler, planları türkiye, suriye, iran ve sonra suudi arabistan’ı bölmek. türkiye abd’nin onları parçalama planının ilk kez 2006’da roma’daki nato savunma eğitim merkezindeki söylevde farkına vardı, amerikan ordusu subayı türkiye’deki 18 şehrin “kürdistan” olarak gösterildiği bir harita kullandı. daha sonra abd savunma sekreteri donald rumsfeld bu harita için özür dilese de, bu son saldırı onların gerçek amaçlarını gösteren örneklerden biri. abd’nin türkiye’ye karşı bu saldırısının tüm ayrıntıları henüz değerlendirilmemiş olsa da, rus donanma yetkilileri bu raporda daha fazla saldırıların “yakın” olduğunun düşünülmesi gerektiği konusunda kremlin’i uyardılar. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Millet ishal olsa amerikaya bağlar oldu.. Ne amerikaymış arkadaş..
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ben bekliyordum nezaman çıkacak haarp dedikodusu diye fazla sürmeden çıktı
dikkatimi çektide dünyanın neresinde olursa olsun ne zaman böle büyük ölçekli bir deprem olduğunda hemen haarp muhabeti ortaya atılıyor doğal olarak bu kadar büyük deprem olamazmı ya birde ben bu haarp denilen cihaza inanmıyorum yok radyo dalgalarıyle deprem yapacak fln hikaye gibi geliyor bana çünki bu zamana kadar resmi bir kanıt görmedim ben |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2011 C3 1.6 hdi & 91 Nissan 200 sx s13
|
İnternette bir de böyle bir yazı dolanıyor..Sonuçta böyle bir alet var böyle bir olaya da sebep olabilir diye düşünüyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sizce vandaki deprem bir doğal afet mi yoksa gündem değişikliği için bilerek yapılmış bir olay mı? buyrun okuyun ( TESLA MAKİNASI ) 17 AGUSTOS DEPREMINI, AMERIKALILARIN DEPREM MAKINESI YAPTI... MERAKLISI ICIN AYRINTILAR: ... 1900'lerin basinda Sirp asilli Amerikali Nicola Tesla adinda bir bilim adami, düsük frekansli elektromanyetik isinimla yüksek enerji transferi yapan bir teknik gelistirdi. Tesla makinesi, olusturdugu elektromanyetik alan sayesinde yeraltinda biriken enerjiyi harekete geçirebiliyor hatta istenilen bölgeye yönlendirebiliyordu. Hem Ruslarin hem de Amerikalilarin uzun zamandir gücünü tamamen doga'dan alan bu teknigi bir silah olarak kullanmanin yolunu aradiklari biliniyor. Nicola Tesla, ilk olarak ilkel bir düzenek ile 1908 yilinda Sibirya'da bir deney yapti. Bölgede yapilan denemede Hirosima'nın 40 bin katina yakın enerji açıga cikmisti. Patlamanin etkisi kilometrelerce kare alana yayilmisti. Ancak ortada en ufak bir krater veya madde kalintisi yoktu. Bu durumda bir göktasinin dusmus olmasi ihtimali ortadan kalkiyordu. Bilim adamları Sibirya'da ne oldugunu hala tam olarak cözemedi. ABD, Tesla ile çok uzaklardan hatta uzaydan saldirilar yapmayi planladi. Etkisi ve gücü bir türlü kontrol altına alinamayan silahın denemeleri yillarca sürdü: Avustralya , Kafkaslar, Okyanus tabani ve Güney Amerika'daki Ant daglari. Baslangicta askeri amacli gelistirilen doga silahinin kontrolündeki aksakliklar destekcilerini korkuttu. Zamanla ortaya cikan maddi kaynak sorunu bazı barısci yalanlarla asilmaya calisildi. Makinenin depremleri onlemek icin yaratildigi soylentisi yalani yayildi. Iddiaya gore, makinenin amaci "ABD'nin yillarca basina bela olmus San Andreas fay hattindaki enerjiyi kontrol etmek ve etkisiz hala getirmekti." San Andreas fay hattinda biriken enerji suni depremlerle bosaltilacakti. Ancak projenin denenmesi ve test edilmesi gerekiyordu. Hatalarinin giderilmesi sartti. Bunun icin de iyi bir deneme mekanina ihtiyac vardi. Tipki Kuzey Anadolu Fay Hatti gibi; tipki Turkiye'nin tam deprem kusaginda bulunan sanayii merkezi Izmit gibi... NEDEN KUSKULANIYORUZ?: BIR Bir cok insan depremden hemen once, Golcuk'ten Avcilar'a kadar olan bolgede bir ates topu gorduklerini soyluyorlardi. Kimsenin neden olustugu hakkinda doyurucu yanit veremedigi bu top, TESLA makinesinin olusturdugu manyetik alan olmasin? IKI Depremin oldugu gun, Israil ve Amerikan ekipleri, bolgede elektro sismik haberlesme tatbikatlari yapiyorlardi. Bu tatbikat, aslinda Tesla Makinesi'nin denemeleri olmasin? UC Amerika, ulkemizde uzun suredir adim adim sismik ag sebekeleri kuruyor ve bu topraklardaki tektonik hareketleri cok yakindan izliyor. Bu bilgilere neden gerek duyuyor? Deprem Makinasi denemelerinin sonuclarini degerlendirebilmek icin olmasin! DORT Depremden sonra, bolgede haberlesmek olanaksiz hale geldi. Koskoca bu Cumhuriyetin Cumhurbaskani Demirel bile, o gun telefonlarinin kesik olmasindan yakindi. Bu tele-iletisim aksakliklari, Deprem Makinasi'nin elektromanyetik dalgalariyla iliskili olmasin? BES Depremden yaklasik 5 saat sonra, bir Rus deniz arastirma gemisinin yarisir gibi bolgeye gelmesinin amaci, TESLA Deprem Makinesi'ni deneyen ABD'nin izlerini incelemek olabilir mi? Rus arastirma gemisinin, bolge karantinaya alindi diye eli bos donmesi, kusku uyandiriyor... ALTI Deprem sonrasi inanilmaz Amerikan ve Israil yardiminin nedeni, duyulan vicdan azabi olabilir mi? __________________________________ I know this silence , been here before... Son Düzenleyen [RaCeR]; 25-10-2011 09:16. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
katılıyorum...
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
HAARP Dİ Mİ?
PEKİ 100ün üzerindeki küçük depremi de mi onlar yapıyor? bence abartı. diğer konularda ise bilinen gerçekler, abd nin böl ve yönet taktiği sürüyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() |
bence elin rusu boş yere kremlini uyarmaz yada böyle bir rapor hazırlamaz diyorum sizcede biraz garip değilmi depremin bu hafta ve van da olması
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
eğer Haarp gerçek ise, bu japonlar anti-Haarp şimdiye kadar yapmışlardı diye düşünüyorum.
banada pek mantıklı gelmiyor bu olay. __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: is
|
eğer bu adamlar doğal afet yaratabilecek kadar güçlü ve o kdr insana kıyacak kadar gamsızsalar biz bu coğrafyadan tayinimizi isteyelim..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: TSI
|
haarp olayına bi yorumum yok ama tesla konusunda farklı kaynaklardan okuduğum şeyler düşünmeme neden olmuştu..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 307 OV PACK SW cam tavanlı kartal gibi
|
Nikola Tesla [imeklerim Efendisi] Belgeseli 1/3 | Facebook Video indir | Video izle | Video Payla
burada daha açıklayıcı oalrak anlatılıyor, adam tehlikeli imiş , bu arada adamın adına yapılan araba 0-100 4 sanıye bıle değil.. __________________________________ S'OZ FOCUS sold Son Düzenleyen pepecura; 25-10-2011 09:56. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Yine deprem makinesi iddiası
Alaska’da atmosfer araştırması için Pentagon tarafından kurulan HAARP adlı tesis için “depremi tetikliyor” iddiası dün bir kez daha gündeme geldi Yiğit Can Kaytmaz / VATAN 7.2 büyüklüğündeki Van depremi sonrasında komplo teorileri bir kez daha gündeme geldi. İddiaların ilk sırasında ise, Alaska’da, ABD Hava Kuvvetleri, ABD Donanması, Alaska Üniversitesi ve ABD Savunma Sistemleri Geliştirme Ajansı (DARPA) tarafından finanse edilen Yüksek Frekanslı Aktif Auroral Araştırma Programı (HAARP) tesisi yer alıyor. 1993’te kurulan HAARP yüksek frekanslı enerji çıkışları ile atmosferin iyonosfer katmanındaki değişimleri gözlüyor. Yaptığı deneylerin doğaya verdiği etkiyi izleyen HAARP resmi olarak radar sistemlerini ve iletişimi geliştirmek, petrol ve doğalgaz yataklarını tespit etmek ve olası hava saldırılarını havada imha etmek için çözümler oluşturuyor. Gayri resmi kaynaklar HAARP’ın deprem yaratabildiğini, ozon tabakasını kullanabildiği iddialarını ortaya atıyor. Bilimsel bağlantı var NASA’nın Gelişmiş Uzayaraçları Malzemeleri yöneticisi Minoru Freund, BBC’ye yaptığı açıklamada “Depremler ile atmosfer değişimleri arasında çok yakın bir bağ kurabiliriz” dedi. ABD’nin saygın eğitim kurumlarından Stanford Üniversitesi de “Deprem uzmanları, elektromanyetik dalgaları yansıtacak miktarda iyonların bulunduğu iyonosferdeki frekansları incelemeli” diyerek, depremler ile enerji değişimleri arasındaki bağlantıyı ortaya koydu. HAARP’ın verileri daha önce de tartışmaya sebep olmuştu. 11 Mart’ta Japonya’da yaşanan 9 büyüklüğündeki depremden birkaç saat önce HAARP’ın frekans ölçme sisteminde 2.5 Hz’lik bir değişim ortaya çıkıyor. 12 Ocak 2010’da Haiti’deki 7 büyüklüğündeki deprem öncesinde HAARP’ın frekansları yayınlayan sisteminde yaklaşık 2 Hz’lik bir hareketlenme yaşandı. Önceki gün Van’daki deprem için aynı verilere bakıldığında ortaya 21 Ekim, saat 08.00’da başlayan bir hareketlenme görülüyor. Dalga yaklaşık 1.8 Hz büyüklüğünde. ABD’nin önde gelen eğitim kuruluşlarından MIT’e göre iyonosfer’e gönderilen dalgalar bir ısınmaya neden oluyor ve fay hattından radyoaktif radon gazının çıkmasını sağlayarak depremi tetikliyor. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: vti
|
Yuhhhhhhhhhhh diyorum yawww.
Yemin ederim bu depremide amerikanın yaptığını söylerler diye dalga geçiyodum , inanamıyorum! __________________________________ PSN:dohcvtec99 dc5 fn2 ep3 106 306 506 gti rc 3.28 5.38 7.50 8.60 alayınıza gide-R
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ...
|
ben artık ıyıden ıyıye ınamaya basladım bu haarp ve devamındakı muhabbetlere....
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: is
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
vandaki deprem fay hattının uzerindeki bir deprem değil.. yani dogu anadolu fay hattıyla alakasız bir yerde alakasız bir deprem cesidi.. oldukca yuksek enerji gerektiren bir deprem sekli.. Kuzey anadolu fayı ve dogu anadolu fayı yanal atımlı faydır ve vandaki depremde ters fay olusmustur. kolay kolay boyle birsey yapılabilecegini sanmıyorum. ama beklenilen veya yapılması kolay br deprem değil..
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
![]() |
iyonosfer’e gönderilen dalgalar bir ısınmaya neden oluyor ve fay hattından radyoaktif radon gazının çıkmasını sağlayarak depremi tetikliyor.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: mevla yuru ya kulum dedi hamdolsun
|
bu tesla olsun haarp olsun gerçekten enteresa konular, kuşku duyulması gerekir kesinlikle
herşeyi amerikadan bilme hikayesi kötü bir yaklaşım değildir..... gereklidir dün akşam sansürsüz de bu konu ve terör birlikte konuşuldu deprem için hocaların sözlerinden en çok ne anladım biliyormusunuz adamların şaşırdığı birşey var... bu bölgede bu kadar büyük deprem olmaması lazımdı diyorlar hangi fayda nasıl oldu araştırıyoruz diyorlar şimdi bunlar da olunca ve muhtemelen çıkacak daha başka bilgiler ile de insanların kuşkuları artacaktır bence. hani diyoruz ya bu adamlar bu işleri neden bu kadar ortada yapsınlar ki salaklarmı falan (illuminati topic inde konuştuğumuz şeyler) evet adamlar o şeytan ritüellerini olsun, klipleri olsun filmleri olsun ürünlerdeki gözümüzün içine soktukları sembolleri olsun böyle ortada yapıyorlar, gözümüze sokarcasına.... ama gerek 11 eylül, gerek gölcük depremi, japonya depremi, van depremi..... bu gibi olaylar olduğunda bu dedikodular ayyuka çıkıyor ama bu kez bu amcalar deli numarasında tamamen.... birden öyle saf oluyorlar ki afetlerden etkilenenler nerdeyse bunlara yardım edecek... o derece benim dikkatimi de bunlar çekiyor inşallah hepsi vehim olsun düşüncelerimizin..... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 07 Civic Elegance
|
Daha once boyle bir muhabette japonya depreminde olmustu...bana acikcasi inandirici gelmiyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |