|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: NoN
|
Depremzedeler ile polis birbirine girdi... Çalışmaların yavaş ilerlediğini ileri süren depremzedeler olay çıkardı. Van'da 400'e yakın kişinin ölümüne neden olan depremde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.
Çalışmaların yetersiz kaldığını ileri süren vatandaşlar, ekiplere saldırdı. Polisin müdahalesi sırasında depremzedeler polislere taş yağdırdı. Atılan taşlar ve yaşanan olaylar sırasında 1 polis ve depremzede yaralandı. Polis, depremzedeleri biber gazı kullanarak dağıttı. ALINTI :MYNET Haber Depremzedelerle polis arasında arbede! - Mynet Yurt Haber Koca ülke seferber olmuş yardım için halen daha yetersiz bahanesiyle polise taş atıyorlar. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
şimdi ne diyeceksiniz bu duruma ?
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yediğin kaba sıçma arkadaş.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: --
|
Enkaz altında bir yakınınız varsa, o çıkana kadar herşey yetersiz görünür ve insan can acısına herşeyi yapabilir.
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: e36 m3 - mk1 rabbit
|
bunları yapan belli başlı kişiler provake ederek diğerlerinide galyana getirmek içindir.
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
ne denirki yuh yani
be gerizekalı orda polisi taşlıyon polis senle uğraşmak zorunda kalıyor o zaman enkaz altındaki insanlar dahamı çabuk çıkacak aptal adam biraz mantıklı ol.kaldıki polis değil kurtarma ekiplerinin işidir o zaten ama polis,jandarma hepsi orda bişeyler yapmaya çalışıyor __________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
arama kurtarma çalışmasındaki askere bomba attılar serefsizler
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
ilk defa deprem olmuyor daha oncede buyuk felaketler yasadık ama hiç böyle bir haber okumadık.. dimi ?
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
bunlar daha ne istiyo anlmadım ki deprem olur ülke seferber olur sen git polise saldırır. yedikleri ekmeğe sıçıyorlar.yazık ...
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
haberler yeterli gösteriyo yardımları, telefona bağlanıp tvye radyoya cıkanlar yetersiz diyor nasıl iş anlamadım... orda zaten hızlıda olunsa zaman geçmez. soncda bi yakınız göçükde. bırakn göçük başında beklemeyi yoğun bakım önünde bekleyeniniz oldumu hiç o bile geçmiyor...
polise saldırmak için hiç biri bahane edilemez... sakin sukünetli olmak lazım kavga edip polis taşlıcağına çöken enkazın taşlarını alıp atın dışarı insan cıksn diye. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
Yorumsuz ......
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: is
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Cooper
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
çok iyi bir noktaya değinmişsin 99 depreminde böyle saçma şeyler olmamıştı.Bu nedir arkadaş ülkemin bir şehrinde deprem olacak yıkım olacak insanlar ölecek ve yardım yapsak mı diye düşünebileceğimizi 40 yıl düşünsem inanmazdım.
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ondan sonra konuştuk mu sen nasil insansin vicdanin yok mu senin diyorlar
neysee taşlayin böyle devam edin bizde size kucak acip yardim gönderelim |
|
|
|
|
#16 |
![]() |
bu orospu çocukluğunundan başka hiç bişi değil, bütün elini çeksin bakalım devlet ordan ne bok yicekler çok merak ediyorum.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: cvc1.6ies - 99
|
hiç bir şekilde doyuramazsın bunları. dün haberlerde teyze kurtulduğuna sevineceği yerde devletten yeni aldığı ve daha 1 kere bile yatamadığı yatak odası takımını istediğini izledim. ne denirki. aynısını istiyorum diyordu devlete burdanda duyrulur.
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
içimden en ufak yardım duygusu geçiyorsa cümlealem ...sin.
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
|
|
|