|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
Sevgili kullanicilar,
Son bir kac gunde sohbet bolumu icinden cikilmaz bir hale geldi, kavgalar tartismalar karsilikli tehditler, cesitli devlet buyuklerine ve kuruluslarina karsi agir yorumlar ve iddialar yazildi. Yanlis anlamayin size ve dusuncelerinize karsi degiliz ama burasi bunlari paylasma yer degildir. Techturkey forumu bir sosyal medya alani degildir, siyasi yorum bilgi haber paylasma noktasi degildir. Techturkey facebook, twitter,friendfeed degildir!!!! Hassas oldugumuz noktalarda organizasyonlarimizi ( sehitler icin konvoylar gosteriler, ihtiyaci olanlara yardim ) yapariz ama, burada siyasi olusumlara asla izin verlmeyecektir __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
Upupupupupupupup
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
abi aslında bu tarz konular foruma zenginlik katıyodu.ama yapılan yorumlardan site sahibi zarar görebileceği için bencede olmasa daha iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Nihayet biri dur dedi
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
Forum kuruldu kurulalı üyeyim, yıllardır aynı uyarılar yapılıyor ama üyeler aynı şeyleri yapıyor. Ben bunu aslında sorun olarak görmüyorum. Nedeni ise forumun en önemli özelliği güvenilir olması. Nedenini bilmiyorum ama Üye siteye güveniyor ve paylaşım açıyor. Normal karşılanmalı. Tabiki Forum kuralları neyse uyulmalı. Anlatmak istediğimden kuralların çiğnenmesi anlaşılmasın sadece forumun samimi görülmesini ifade etmek istedim.
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Gec bile kalindigini dusundum bu konuda haber sitesinden farkimiz kalmadi cok agar elestiriler meydana geldi hersey yeri ve zamaninda guzel ...
Herkezin okuyup anlayis gostermesi dilegiyle Tesekkurler __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
çok saçma konular açılıor bazen
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sırf o konular yuzunden 35 ceza puanı yedim, ben hassas oldugum konularda banane yaaav yazmayayım dıyemıyorum maalesef , eee yazıncada bıraz ipin ucunu kaçırıyorum dolayısıyla cezayıda yıyorum , böyle konular açılmazsa bende bu sıtede varlıgımı sürdürürüm gibi geliyor
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Megane 3 Dci
|
Hatırlatılması çok yerinde olmuş bence de. Son zamanlarda ülkemizde olan olaylar neticesinde herkes çok dolu, herkesin tepkileri farklı olabiliyor. Bir de tartışma üslubunu bilmeden konuşanlar olunca insanlar birbirini kırmaya başlamıştı. Umarım bundan sonra kırıcı konuşmalar olmaz, kimse kimseyi farklı fikirlere sahip olduğu için kırmaya, hor görmeye çalışmaz.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: MeGaNe CoUPe..:)
|
Evet bu konuları her ne kadar konusmak bazen gerekiyosa da siteyi benliğinden uzaklaştırmamak lazım,özellikle sohbet bölumunu tabii ki.Bence de yerinde bi uyarı..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
bence dogru bi karar ,o polemiklerin yeri degil burası başka platformlarda yapılması bence daha dogru olur
yönetime katılıyorum ve her türlü kararına saygı duyuyorum __________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Hepimiz foruma stres atmak birseyler paylasmak konusmak icin giriyoruz. Gundelik hayatta yasadiklarimiz zaten yetiyor birde forumda tartismak oldukca gereksiz. Isteyen varsa eger siyaset forumlarinda yazsin yeri kesinlikle burasi degil .
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
bence de aslında en hassas konu siyasi yorum bilgi haber paylasma noktasi degildir. Techturkey özellikle bu konuda konuşmak yada tartısmak veya konu açmak iyi değil buna dikkat edelim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
forumda siyasete hayır !!!
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
bu konulara verdigin önem kadar üyelerin mesajlarınada cevaplamayı önemsesen keşke.
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: vw caddy
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
Sabitlense güzel olur..
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Çok teşekkür ederim çok yerinde bir uyarı olmuş __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |